Antena 3 CNN Politică Andreea Paul Vass sare în apărarea Elenei Băsescu: Face greşeli gramaticale din cauza oboselii

Andreea Paul Vass sare în apărarea Elenei Băsescu: Face greşeli gramaticale din cauza oboselii

Andreea Paul Vass sare în apărarea Elenei Băsescu: Face greşeli gramaticale din cauza oboselii
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Oct 2011   •   07:51

Elena Băsescu a fost nedreptăţită atunci cand a fost taxata de presa pentru greselile gramaticale. În plus, nu a fost vorba de neştiinţa, ci de oboseală. Aşa a fost apărata mezina preşedintelui de Andreea Paul Vass, consilierul premierului.

Andreea Paul Vass a elogiat-o pe Elena Băsescu în cadrul discursului pe care l-a avut la prezentarea moţiunii cu care Sulfina Barbu candidează la un nou mandat la şefia Organizaţiei de Femei a PDL.

Vass susţine că presa a mediatizat în mod excesiv o eroare lingvistică comisă într-un moment de oboseală, fără ca alte erori similare din partea unor figuri publice bărbaţi să aibă un tratament similar.

"Uităm că atunci când emoţia se împleteşte cu oboseala, şi noi ştim ce înseamnă oboseala într-o campanie electorală, poate să-ţi joace feste frumoasa limbă română", este de părere Andreea Paul Vass.

Elena Băsescu a ţinut să precizeze că sunt persoane cu funcţii mult mai importante decât ea care fac dezacorduri şi greşeli. "Sunt foarte multe persoane care fac greşeli de gramatică, dar acestea nu sunt mediatizate cum a fost in cazul meu", a ţinut să precizeze Elena Băsescu.

Fiica cea mică a preşedintelui a subliniat că situaţia este „mult mai gravă" pentru că Funeriu este ministru al Educaţiei, însă greşeala sa de exprimare nu a fost la fel de mediatizată.




×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close