Antena 3 CNN Politică Andreea Paul Vass se vede "Doamna de fier" a Organizaţiei de femei a PDL

Andreea Paul Vass se vede "Doamna de fier" a Organizaţiei de femei a PDL

Andreea Paul Vass se vede "Doamna de fier" a Organizaţiei de femei a PDL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    08 Sep 2011   •   15:06

Consilierul prim-ministrului Emil Boc, Adreea Paul Vass, a declarat că va candida pentru preşedinţia Organizaţiei de femei a PDL, făcând chiar o comparaţie între ea şi Margaret Thatcher şi adăugând că poate întări această formaţiune politică, informează Mediafax.

Comparaţia a plecat de la afirmaţia şefului statului, făcută la Şcoala de vară a tinerilor PDL, cărora le-a spus să-şi caute lider ca Margaret Thatcher.

"Ceea ce pare şi mai amuzant este că numele meu de fată - Vass - înseamnă în limba maghiară ", a arătat Adreea Paul Vass, făcând trimitere la faptul că Margaret Thatcher era supranumită "Doamna de Fier".

Consilierul premierului Boc spune că printre calităţile care o definesc se numără curajul, acţiunea şi performanţa.

"Cred foarte tare în capacitatea femeilor de a relansa creşterea economică. Cred cu tărie că femeile au resurse nebănuite. Definindu-mă curajul, acţiunea şi performanţa, cred că pot să duc Organizaţia de femei a PDL în punctul în care să facă diferenţa, să traseze plusul faţă de celelalte partide politice în campania din 2012 şi după", a precizat Andreea Paul Vass.

Alegerile în Organizaţia de femei a PDL vor avea loc pe 15 octombrie. În prezent, organizaţia este condusă de deputatul PDL Sulfina Barbu.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close