Antena 3 CNN Politică Andrei Chiliman: Nu voi accepta să fac parte din vreun organism pe o funcţie desemnată

Andrei Chiliman: Nu voi accepta să fac parte din vreun organism pe o funcţie desemnată

Andrei Chiliman: Nu voi accepta să fac parte din vreun organism pe o funcţie desemnată
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Feb 2013   •   17:47

Primarul liberal al Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat că nu va accepta o funcţie în conducerea PNL dacă aceasta va fi una numită. precizând că este posibil să candideze pentru o astfel de funcţie dacă la nivelul Congresului se va vota uninominal.
   
Chiliman a fost întrebat dacă va candida pentru vreo funcţie la Congresul PNL de la finalul săptămânii.
   
"În cazul în care vor exista funcţii alese de Congres, e posibil să candidez. În niciun caz nu voi accepta - şi ţin să-i transmit pe calea asta şi domnului Antonescu - să fac parte din vreun organism pe o funcţie desemnată de drept. Este vorba de un anumit set de principii pe care îl respect şi dacă vor fi funcţii alese de Congres, poate voi candida", a răspuns Chiliman.
   
El a fost întrebat dacă va părăsi partidul în situaţia în care propuneri de amendamente la Statutul PNL nu vor fi acceptate.
   
"Nu s-a pus niciodată în discuţie aşa ceva, suntem membri ai PNL de 23 de ani şi încercăm să aducem PNL ceea ce-i lipseşte în momentul de faţă. În niciun caz nu mi-am pus problema unei rupturi a PNL", a replicat Chiliman.
   
De asemenea, edilul şi-a exprimat îndoiala în privinţa unei posibile propuneri ca preşedintele PNL să propună excluderea sa din partid.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close