Antena 3 CNN Politică Andronescu: Am văzut cataloage cu 9.000 de studenţi, semnate de acelaşi profesor de la Spiru Haret

Andronescu: Am văzut cataloage cu 9.000 de studenţi, semnate de acelaşi profesor de la Spiru Haret

Andronescu: Am văzut cataloage cu 9.000 de studenţi, semnate de acelaşi profesor de la Spiru Haret
21 Iul 2009   •   21:18

"Nu cred că este ceva întâmplător ceea ce se întâmplă la Spiru Haret, deoarece din datele de până azi am primit cataloage cum nu am văzut niciodată, cu 9.000 de studenţi, semnate de acelaşi profesor. Nu cred că aceasta a fost o întâmplare, ci a fost ceva ca să nu mai înţelegem nimic acum", a declarat, marţi seară, Ecaterina Andronescu, invitată la emisiunea Ştirea Zilei. Mai mult, "am constatat că toţi candidaţii erau aşezaţi în aceeaşi bază de date, şi la formele care acţionau legal şi la cele care funcţionau ilegal", a spus Ecaterina Andronescu.


Ministrul Educaţiei a vorbit din nou despre problema universităţii Spiru Haret, unde, spune ea, "am declanşat un control de vineri, ce a continuat luni şi marţi".

"Nu ne-au întâmpinat cu prietenie, colegii din comisie au aşteptat marţi trei ore ca să primească documentele pe care le cereau. Sper să se reglementeze situaţia pentru că suntem perseverenţi", a precizat ministrul Educaţiei.

Marţi, cu puţin timp înaintea emisiunii Ştirea Zilei, Ecaterina Andronescu a dat asigurări că, până la clarificarea situaţiei de la instituţia de învăţământ superior, toate diplomele de la Universitatea "Spiru Haret" rămân valabile, indiferent de programul sau forma de învăţământ urmată.

Afirmaţia a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă în care ministrul Educaţiei a spus şi că "responsabilitatea publică pentru această situaţie îi revine în exclusivitate universităţii Spiru Haret".





Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close