Antena 3 Politică Angajarea răspunderii pe Legea Salarizării, discutată de coaliţie. PSD ar putea depune o nouă moţiune de cenzură

Angajarea răspunderii pe Legea Salarizării, discutată de coaliţie. PSD ar putea depune o nouă moţiune de cenzură

de Antena3.ro    |    29 Noi 2010   •   09:08
Angajarea răspunderii pe Legea Salarizării, discutată de coaliţie. PSD ar putea depune o nouă moţiune de cenzură
Sursa foto: Foto: Intact Images

Coaliţia de guvernare discută luni despre angajarea răspunderii pe Legea Salarizării, după ce joi Guvernul a trimis proiectul de lege Parlamentului. Acesta prevede că bugetarii vor primi în plus anul viitor 15 procente la veniturile reduse, iar salariul minim va fi de 670 de lei.

Birourile Permanente reunite ale Parlamentului stabilesc luni şi data la care Guvernul îşi poate angaja răspunderea pentru legea salarizarii.

Social-democraţii au anunţat deja că este posibil să depună o nouă moţiune de cenzură la adresa Executivului, după ce acesta îşi va asuma legea. O decizie ar putea fi luată chiar luni, în şedinţa Biroului Permanent.

Legea Salarizării unitare prevede creşterea salariilor de bază din sectorul public cu 15%, în 2011. Astfel, veniturile salariale  vor rămâne cu 13,75% mai mici faţă de luna iunie 2010, când au fost tăiate de Guvern.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close