Antena 3 CNN Politică Anghel Iordănescu a demisionat din PSD

Anghel Iordănescu a demisionat din PSD

Anghel Iordănescu a demisionat din PSD
Sursa foto: Anghel Iordanescu
16 Ian 2009   •   20:25

Senatorul Anghel Iordănesecu a demisionat, vineri, din PSD, călcând pe urmele fostului lider al filialei Ilfov Gabriel Oprea, dar şi a vicepreşedinţilor Gigi Neţoiu şi Florentin Pandele, care au făcut un anunţ similar.
"Ultimele evenimente petrecute în PSD şi la nivelul organizaţiei din care fac parte, PSD Ilfov, m-au făcut, din păcate, să nu mă mai regăsesc în rândurile acestui partid. Am acceptat să intru în politică alături de un om pe care îl cunosc şi îl respect, în primul rând pentru verticalitatea sa. Gabriel Oprea m-a convins să mă înscriu în acest partid şi am acceptat din dorinţa de a-mi aduce contribuţia, din partid şi din Parlament, la binele ţării şi al românilor", precizează senatorul Anghel Iordănescu în demisia sa.
Senatorul Iordănescu consideră că de când a devenit membru al PSD a făcut toate eforturile pentru a-şi onora promisiunile făcute electoratului şi de asemenea şi-a făcut datoria faţă de partid.
"Respect echipa din care am făcut parte în ultimii ani, o echipă de luptători. O organizaţie aflată, în urmă cu cinci ani între ultimele pe ţară, ca nivel de performanţă şi adusă între primele organizaţii, prin preluarea conducerii acesteia de către domnul Oprea, prin munca şi implicarea sa. Am fost o echipă la bine şi la rău. Astăzi, când cel care a condus cu succes aceasta organizaţie nu mai este membru al partidului, înţeleg să mă retrag şi eu din rândurile PSD", mai spune senatorul Anghel Iordănescu, citat de Agerpres.
Filiala PSD Ilfov este aproape de dizolvare. Vicepreşedintele PSD, Florentin Pandele a anunţat vineri că-şi va da demisia din partid, împreună cu toată organizaţia PSD Voluntari ca gest de protest faţă de modul în care partidul a înţeles să gestioneze cazurile Gabriel Oprea şi Gigi Neţoiu.
În replică, liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, însărcinat cu conducerea interimară la nivelul filialei ilfovene, susţine că a fost informat că fostul social-democrat Gabriel Oprea ar fi semnat un protocol secret de vânzare acestei organizaţii judeţene către PD-L.
Potrivit unor surse din conducerea PSD, Vanghelie a fost mandatat de la centru să cureţe filiala Ilfov de toţi colaboratoriiindezirabili ai lui Gabriel Oprea, dar să nu se atingă de senatorul Anghel Iordănescu, chiar dacă pe acesta îl leagă o relaţie de cumetrie de Oprea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Anghel Iordanescu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close