Antena 3 CNN Politică Anghel Iordănescu candidează la europarlamentare

Anghel Iordănescu candidează la europarlamentare

Anghel Iordănescu candidează la europarlamentare
Sursa foto: sursa: Facebook/ Anghel Iordanescu
02 Mar 2019   •   16:42

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat sâmbătă, la Constanţa, că Ilie Năstase şi Anghel Iordănescu vor fi pe lista acestui partid pentru alegerile europarlamentare.

"Suntem deosebit de onoraţi să avem pe lista pentru europarlamentare doi patrioţi români, unii dintre cei mai buni ambasadori ai ţării noastre, care au susţinut şi au promovat fără încetare imaginea României în lume. De astfel de oameni avem nevoie să reprezinte ţara peste tot în lume, nu de unii care după ce au fost trimişi de români în Parlamentul European au uitat că ei sunt români şi nu au făcut altceva decât să ne denigreze ţara", a spus Oprea, într-o conferinţă de presă.

El a menţionat că îi cunoaşte pe cei doi de foarte multă vreme.

"Îmi amintesc un moment interesant: eram vicepremier, Victor Ponta era premier şi venea în vizită oficială la Palatul Victoria vicepreşedintele american Joe Biden. Aveam cu toţi emoţii, să iasă totul bine. L-a aşteptat generalul Ilie Năstase, care i-a dăruit racheta de tenis cu care a câştigat US Open, cu autograf. Domnul Biden l-a îmbrăţişat pe Ilie Năstase şi l-a întrebat: 'Dacă îmi las şi eu părul lung, mă fac şi pe mine general?' Toată lumea s-a amuzat, atmosfera s-a relaxat automat, totul a decurs foarte bine. Acesta este Ilie Năstase! Anghel Iordănescu, o mare valoare a sportului, a fotbalului românesc. Este antrenorul secolului, iar noi suntem prieteni de o viaţă", a declarat preşedintele UNPR.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Anghel Iordanescu
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close