Antena 3 CNN Politică Anonimii noului Guvern, tineri şi neliniştiţi. Află totul despre clonele lui Funeriu, Boagiu, Igaş sau Udrea

Anonimii noului Guvern, tineri şi neliniştiţi. Află totul despre clonele lui Funeriu, Boagiu, Igaş sau Udrea

Anonimii noului Guvern, tineri şi neliniştiţi. Află totul despre clonele lui Funeriu, Boagiu, Igaş sau Udrea
Sursa foto: Foto: inainte.eu
de O.P.    |    08 Feb 2012   •   06:20

Dacă UDMR a scos la înaintare numele grele din formaţiune, PDL a decis să promveze mai mulţi tineri anonimi. Preferatul pentru Ministerul Comunicaţiilor este preşedintele organizaţiei de Tineret a partidului, Răzvan Mustea, cel care a anunţat interdicţia membrilor PDL de a participa la dezbaterile Antenei 3.

Noul Guvern prinde contur FĂRĂ Udrea. Vezi LISTA miniştrilor în Cabinetul Ungureanu

Deputatul Cristian Petrescu, nominalizat pentru Turism, a fost filmat în timp ce împărţea prin şcoli rechizite cu numele său. Un alt candidat este Bogdan Drăgoi, unul dintre cei mai bogaţi bugetari, care acum doi ani câştiga doar de la stat aproape 10.000 de euro pe lună. Şi chiar cu ceva în plus. Deputatul Cristian Petrescu a fost cel care şi-a făcut campanie electroală în şcolile din Capitală împărţind copiilor rechizite cu numele lui.

Tot Cristian Petrescu ajuta bătrânii de la el din colegiu cu coşul zilnic, cu consultaţii gratuite la medic şi alte servicii contra unei "simple" adeziuni de partid. Eforturile sale de a apropie oamenii de partid l-au pus în cărţi pentru cel mai bogat minister, condus până de curând de Elena Udrea.

O altă speranţă  a partidului este preşedintele OT-PDL, Răzvan Mustea, deputat de Vrancea şi fiul unui cunoscut om de afaceri. La cei 33 de ani ai săi, Mustea deţine un Porsche, un Range Rover  precum şi o colecţie de bijuterii în valoare de 60.000 de euro.

Alexandru Nazare este numele vehiculat pentru MInisterul Transporturilor. Îi place să vorbeasc despre sine, pe blogul personal

"Prietenii îmi spun Nazare, Alexandru Nazare. Născut la 25 iunie 1980, în Oneşti, ai putea să crezi că sunt încă un rac ce populează planeta. Ei bine, aşa gândeai înainte să mă cunoşti… Zodiacul aztec mă plasează sub semnul "Cuţitului", o persoană foarte hotărâtă în tot ce întreprinde, cu o voinţă puternică - asta spun astrele, nu eu".

Nazare a fost consilier al Ancăi Boagiu, în 2005. Au urmat pe rând funcţiile de europarlamentar şi secretar de stat succesiv în Ministerul Finanţelor şi, în ultima vreme, în Ministerul Transporturilor.

Clona lui Funeriu, la MInisterul educaţiei ar putea fi Cătălin Baba! Apropiat al lui Emil Boc, el a intrat în PDL în anul 2008, încurajat chiar de fostul premier. Cei doi s-au cunoscut la Universitatea Babes Bolyai, unde predau amândoi. Baba chiar a fost acuzat în trecut de fapte de corupţie de către conducerea Universităţii "Babeş-Bolyai". De acolo ,Boc l-a adus la Bucureşti în funcţia de consilier al său de unde a fost uns mai apoi secretar de stat la Ministerul Educaţiei.



×
Subiecte în articol: Alexandru Nazare
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close