Antena 3 CNN Politică Antal Arpad: Motto-ul Europei este 'Unitate în diversitate'. Haideţi să arătăm lumii că suntem şi noi cetăţenii Europei

Antal Arpad: Motto-ul Europei este 'Unitate în diversitate'. Haideţi să arătăm lumii că suntem şi noi cetăţenii Europei

Antal Arpad: Motto-ul Europei este 'Unitate în diversitate'. Haideţi să arătăm lumii că suntem şi noi cetăţenii Europei
09 Feb 2013   •   15:11

Primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, îşi îndeamnă prietenii de pe o reţea de socializare să îi trimită fotografii care reprezintă simboluri regionale şi naţionale afişate în diferite state, el creând un album unde sunt adunate aceste poze.
   
Antal Arpad a creat pe pagina sa de Facebook un album în care sunt postate fotografii cu simboluri regionale şi naţionale afişate în diferite state.
   
"Fotografiile postate în acest album arată simboluri regionale şi naţionale afişate în diferite state europene şi peste tot în lume. Îi rog pe prietenii mei să-mi trimită fotografii similare de oriunde din lume, ca să le postăm într-un album aici, pe Facebook. Motto-ul Europei este 'Unitate în diversitate'. Haideţi să arătăm lumii că suntem şi noi cetăţenii Europei de adevăratelea, că respectăm şi apreciem diversitatea!", scrie Antal în mesajul postat pe Facebook, în limbile maghiară, română şi engleză, conform Mediafax.
   
Până în prezent, au fost postate în acest album mai multe fotografii, spre exemplu din comuna Méhkerék (Ungaria), unde pe Casa Satului (Községháza) este arborat atât steagul Ungariei, cât şi al României, cu steagul Moldovei pe Cetatea Neamţului, cu Liceul Român "Nicolae Bălcescu" din Gyula (Ungaria), unde este arborat şi tricolorul românesc, sau cu steagul Scoţiei în Edinburg.
   
De asemenea, au fost postate poze cu steagul din Quebec şi cel al Canadei în Montreal sau cu Castelul Cardiff, pe care este arborat steagul din Ţara Galilor, precum şi cu steagul german şi cel al Bavariei în Nurnberg. Tot în acest album se regăseşte steagul francez, alături de cel al Occitaniei, în Toulouse (Franţa), precum şi drapelul Bretaniei în Franţa sau steagul găgăuz arborat în Republica Moldova.
   
Joi, primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, postase pe Facebook un alt mesaj prin care îşi îndemna prietenii să posteze steagul secuiesc pe coperta lor de pe această reţea de socializare.
   

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close