Antena 3 CNN Politică Antal, UDMR: "Am primit telefoane de la români care ne-au spus că suntem SINGURUL partid serios din ţară"

Antal, UDMR: "Am primit telefoane de la români care ne-au spus că suntem SINGURUL partid serios din ţară"

Antal, UDMR: "Am primit telefoane de la români care ne-au spus că suntem SINGURUL partid serios din ţară"
de O.P.    |    20 Dec 2012   •   14:05

Preşedintele UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, susţine că şi la sediile Uniunii au fost primite mai multe telefoane de la români care le-ar fi spus reprezentanţilor formaţiunii să intre la guvernare, fiindcă UDMR este "singurul partid politic serios", transmite corespondentul MEDIAFAX.
  
Preşedintele UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu numai la sediul PSD au sunat telefoanele la sfârşitul săptămânii trecute, ci şi la cel al UDMR cu privire la formarea noului Guvern. 
  
"Domnul Dragnea a spus că a fost sunat la PSD de cetăţeni de etnie maghiară, vreau să vă spun că şi noi (UDMR - n.r.) am primit în ziua respectivă telefoane. Am discutat şi cu colegi din ţară şi telefoanele UDMR sunau de dimineaţa până seara şi sunau cetăţeni de etnie română ca să ne spună: "Mergeţi la guvernare fiindcă sunteţi singurul partid serios din ţară?", a spus liderul UDMR Sfântu Gheorghe.
  
Antal a adăugat că şi cei de la UDMR au primit mesaje de la români ca Uniunea să intre în Guvern, "fiind singura care asigură stabilitate".
   Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, declara, luni, că subiectul intrării UDMR la guvernare este unul "foarte fierbinte", el arătând că joi şi vineri au fost primite la sediul PSD zeci de telefoane de la cetăţeni de etnie maghiară care s-au pronunţat în defavoarea intrării UDMR la guvernare.

×
Subiecte în articol: UDMR
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close