Antena 3 CNN Politică Antonescu a semnat numirile noilor miniştri ai Cabinetului Ponta

Antonescu a semnat numirile noilor miniştri ai Cabinetului Ponta

Antonescu a semnat numirile noilor miniştri ai Cabinetului Ponta
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    06 Aug 2012   •   20:19

Preşedintele interimar Crin Antonescu a semnat, luni, decretele de numire a noilor miniştri ai Cabinetului Victor Ponta, respectiv Mihai Voicu, Mircea Duşa, Dan Şova, Radu Stroe, Titus Corlăţean, informează Administraţia Prezidenţială.

Astfel, Antonescu a semnat decretele pentru desemnarea lui Mircea Duşa ca ministru de Interne, a lui Radu Stroe ca ministru delegat pentru Administraţie, a lui Titus Corlăţean, ca ministru al Afacerilor Externe, a lui Dan Şova, ca ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, şi a lui Mihai Voicu, ca ministru delegat pentru mediul de afaceri.

De asemenea, Antonescu a semnat şi decretele prin care ia act de demisiile lui Ioan Rus din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor şi Victor Paul Dobre din cea de ministru delegat pentru Administraţie.

De asemenea, Antonescu a semnat decretele de revocare a lui Mircea Duşa din funcţia de ministru pentru relaţia cu Parlamentul, a lui Titus Corlăţean, din cea de ministru al Justiţiei, a lui Andrei Marga din cea de ministru al Afacerilor Externe, şi a lui Lucian Isar din cea de ministru delegat pentru mediul de afaceri.



×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close