Antena 3 CNN Politică Antonescu acuză complot în PNL: Iohannis ştia

Antonescu acuză complot în PNL: Iohannis ştia

Antonescu acuză complot în PNL: Iohannis ştia
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    03 Iun 2014   •   17:49

Scandal în PNL după demisia lui Crin Antonescu din funcţia de preşedinte al partidului.

Klaus Iohannis, proaspătul preşedinte interimar al liberalilor, spune că Antonescu a luat de capul lui decizia de se retrage de la conducerea partidului.

 
În replică, Antonescu răspunde că la această decizie avea dreptul doar el.
 
"De ce nu l-am sunat eu pe Klaus Iohannis să-l anunţ? Pentru că la această decizie aveam dreptul, pe deplin, numai eu. Klaus Iohannis nu era luat pe nepregătite, de vreme ce unii oameni deja umblau prin oraş vorbind că nu mai pot traversa că-i prind cetăţenii şi spun să-l pună pe Iohannis, nu pe Antonescu. Klaus Iohannis era în temă cu asta.(...) De alde dl. Orban şi dl. Atanasiu, cu care nu am nimic personal, că nu am nici cu dl Zgonea, n-ar fi umblat prin oraş povestind cum le cere lor lumea să schimbe candidatul dacă n-ar fi ştiut că dl Iohannis doreşte să candideze. Astea sunt lucruri pe care cei cu oarecare experienţă politică le ştiu.(...) În momentul în care în spate trupele se răsfiră şi opţiunile se despart, singura şansă ca partidul să aibă o opţiune unită, să câştige timp, singura şansă ca în ceea ce se cheamă dreapta sau opoziţia anti-Ponta să se facă repede un alianiament comun era asta", a spus Crin Antonescu, potrivit gandul.info.

Declaraţia a fost prezentată marţi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Pe 26 mai, Crin Antonescu a deminisionat din funcţia de preşedinte al PNL, precizând că decizia sa este irevocabilă şi unilaterală, după ce mai mulţi lideri i-au sugerat să renunţe la acest demers.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close