Antena 3 CNN Politică Antonescu: Am văzut, la jurăminte, un Băsescu evitând să spună adevărul

Antonescu: Am văzut, la jurăminte, un Băsescu evitând să spună adevărul

Antonescu: Am văzut, la jurăminte, un Băsescu evitând să spună adevărul
Sursa foto: crin antonescu
04 Dec 2009   •   02:43

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, la Antena 3, că a văzut, la secvenţa jurămintelor care a avut loc la dezbaterea dintre cei doi finalişti la prezidenţiale, un Traian Băsescu în situaţia de a evita să spună adevărul.
Antonescu a mai spus că a văzut un Mircea Geoană capabil să dea răspunsuri.

Liderul PNL a spus că Traian Băsescu dacă nu a minţit, a evitat să spună adevărul.

"Vreau să-i chem pe toţi cei care mi-au dat votul în turul întâi să vină în turul doi să voteze pentru schimbare, să voteze pentru Mircea Geoană. Cuvântul meu contra cuvântului lui Traian Băsescu. Este până la urmă o chestiune de caracter şi eu nu i-am minţit niciodată spre deosebire de omul care i-a minţit şi în această seară în timp ce jura", a spus Antonescu.

El a adăugat că ar fi fost multe alte întrebări pe care i le-ar fi pus lui Traian Băsescu în această seară. "Dar avem o şansă să scriem istoria aşa cum trebuie acum", a adăugat el.

Traian Băsescu a jurat, joi seară, la dezbaterea de la Palatul Parlamentului, cu mâna pe Biblie, că nu l-a lovit cu pumnul nici în faţă nici în plex pe copilul surprins în imaginile de la mitingul electoral din 2004 de la Ploieşti.

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close