Antena 3 CNN Politică Antonescu: Băsescu a arătat clar că îl doare electoratul meu

Antonescu: Băsescu a arătat clar că îl doare electoratul meu

Antonescu: Băsescu a arătat clar că îl doare electoratul meu
Sursa foto: crin antonescu
24 Noi 2009   •   08:00

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a apreciat că, prin declaraţiile făcute, Traian Băsescu a arătat că "îl doare" electoratul liberalului şi a menţionat că el nu-şi poate permite faţă de aceşti oameni să plece acasă şi să-l lase pe Băsescu să-i mintă.

"Eu nu transmit mesaje anti-Băsescu pur şi simplu. Eu nu l-am atacat orice ar fi spus şi orice ar fi făcut. De ce spun că eu rămân în campanie... Păi, în momentul în care, în această seară, Traian Băsescu a arătat foarte clar ce-l doare - îl doare acest electorat al meu - acest electorat al meu devine ţinta acestei păsări politice de pradă care e domnul Băsescu şi, având în vedere că sunt oameni tineri, care îl cunosc pe domnul Băsescu de un an doi sau poate deloc, eu nu pot să-mi permit faţă de aceşti oameni care vor vota ce vor dori ei, nu le comand eu ce să voteze, dar nu îmi permit să plec acasă şi să-l las pe domnul Băsescu să-i mintă cum a mai minţit în 2004, 2005, 2006, 2007", a spus Antonescu, la Antena 3.

El a adăugat că "o escrocherie veche", văzută pentru prima dată, ar putea să păcălească.

"Ce frumos vorbea şi în seara asta, cum s-au strâns toţi bandiţii din societatea românească deoparte şi le-am căzut şi eu în braţe acum, care eram minunat până ieri, deşi spuneam acelaşi lucru ca şi azi. Şi domnul Băsescu care vrea să se lupte, partener cu românul la singular, simbolic, adică deja aici sunt forme folclorice, haiduceşti", a continuat el.

"Mai departe, am varianta să susţin candidatul celălalt, Mircea Geoană, în virtutea nu a faptului că mă convinge candidatul, ci în virtutea faptului că, ieşind preşedinte Mircea Geoană, se poate construi un alt proiect. Şi vom vedea în ce măsură vom putea. Nu e o târguială pentru un prim-ministru, ci este formula prin care încerc să accesez acest proiect, care are o şansă, vom vedea dacă e posibil sau nu, cu Mircea Geoană preşedinte, dar nu are nicio şansă cu Traian Băsescu", a spus el.
Referitor la declaraţia lui Adriean Videanu, care spunea că anunţul privind refuzul de a-l susţine pe Traian Băsescu în turul II este o eroare a unui politician tânăr şi că "Brătianu s-ar întoarce în mormânt dacă ar vedea că Iliescu a pus basca pe capul liberalilor", Crin Antonescu a spus că "nu crede că tinerii şi oamenii cu studii superioare (care au votat cu el - n.r.) vor vota Elena Udrea", transmiţându-i că nu are de ce să se preocupe "în legătură cu brătienii".
Antena3.ro

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close