Antena 3 CNN Politică Antonescu: Băsescu a contactat pe cineva din PSD pentru a-l propune premier

Antonescu: Băsescu a contactat pe cineva din PSD pentru a-l propune premier

Antonescu: Băsescu a contactat pe cineva din PSD pentru a-l propune premier
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    11 Dec 2012   •   23:17

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că are informaţii potrivit cărora şeful statului ar fi contactat o persoană din PSD pentru a-i propune funcţia de premier, însă acest lucru nu s-ar fi materializat, menţionând că i s-ar fi confirmat acest lucru din "expresia" persoanei respective.

Antonescu a fost întrebat dacă ştie ca preşedintele Traian Băsescu să fi contactat alte persoane din USL pentru a le propune desemnarea pentru poziţia de prim-ministru.

"Cred că da, după informaţiile... dar repet neconfirmate în sens juridic aşa, da", a răspuns Antonescu, precizând că Băsescu "a sunat, a trimis vorbă", informează Mediafax.

El a fost chestionat cum i s-a conformat această informaţie. "Privesc chipul oamenilor, cunosc faţa omului când minte, când i-e frică. Toţi avem o experienţă de viaţă", a replicat liderul PNL.

Ulterior, el a precizat că Băsescu ar fi "căutat în interiorul USL, a explorat alte ipoteze" şi nu ştie sigur dacă a fost vorba despre o convorbire telefonică a şefului statului cu persoana în cauză.

Antonescu a precizat că nu poate să spună despre cine este vorba.

Preşedintele PNL a fost întrebat dacă este cazul lui Mircea Geoană care să fi fost sunat de Traian Băsescu. "Nu ştiu, eu nu ascult convorbirile oamenilor şi nu...(...) Nu l-am întâlnit pe domnul Geoană", a replicat Antonescu.

Liderul PNL a mai precizat că nu este nici cazul secretarului general, Liviu Dragnea.



×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close