Antena 3 CNN Politică Antonescu: Băsescu a fost adus la putere de lăcomia, clientela şi demagogia PSD

Antonescu: Băsescu a fost adus la putere de lăcomia, clientela şi demagogia PSD

Antonescu: Băsescu a fost adus la putere de lăcomia, clientela şi demagogia PSD
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Noi 2010   •   09:43

Ape tulburi în Opoziţie, după ce liderul liberalilor, Crin Antonescu, a lansat atacuri fără precedent la adresa social-democraţilor, pe care i-a acuzat de maniera în care au condus ţara, cât au fost la guvernare. Crin Antonescu nu l-a iertat, în declaraţii, nici pe actualul şef al PSD, Victor Ponta.

În cadrul unui discurs susţinut la Braşov, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că PSD este principalul responsabil pentru aducerea la putere a lui Traian Băsescu.

„Ce a făcut PSD în această ţară? L-a adus la putere pe Traian Băsescu. PSD, în cea mai mare parte, vulnerabilităţile sale, dosarele sale, slăbiciunile sale, oamenii săi şantajabili, trădările din PSD - pentru că nici generalul Oprea, nici Marian Sârbu, nici Cristian Diaconescu nu erau fruntaşi ai PNL, ci ai PSD - l-au făcut a doua oară preşedinte, când nimeni nu mai putea în afară de ei, pe Traian Băsescu. Nu PNL, nu Crin Antonescu”, a spus preşedintele PNL, adăugând că "Traian Băsescu a fost adus la putere de lăcomia, de clientela şi de demagogia PSD, a regimului Adrian Năstase, a regimului Iliescu, Năstase, Ponta mai mititel".

Crin Antonescu l-a atacat şi pe actualul lider al PSD, Victor Ponta, despre care spune că nu şi-a făcut treaba de procuror.

"Când domnul Ponta se laudă că e un procuror tânăr, să-i aduc aminte că, în calitate de procuror şi şef al Corpului de Control al primului ministru Adrian Năstase nu a prins pe nimeni, nici măcar pe Băsescu", a mai spus Antonescu.

PSD a evitat iniţial să răspundă săgeţilor venite din partea lui Antonescu. Luni dimineaţă, însă, Adrian Năstase a declarat că, în opinia sa, Crin Antonescu greşeşte când atacă PSD.

Antonescu: Băsescu a fost adus la putere de hoţia PSD


×
Subiecte în articol: Crin Antonescu atac PSD Victor Ponta
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close