Antena 3 CNN Politică Antonescu: Băsescu e un mincinos, nu m-a ajutat. Cu mine nu-i merge (VIDEO)

Antonescu: Băsescu e un mincinos, nu m-a ajutat. Cu mine nu-i merge (VIDEO)

Antonescu: Băsescu e un mincinos, nu m-a ajutat. Cu mine nu-i merge (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Sep 2010   •   14:43

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a respins, joi, afirmaţiile făcute de Traian Băsescu, potrivit cărora l-ar fi ajutat să devină parlamentar în 2004. Liderul liberal îl acuză pe şeful statului că este "un mincinos" şi susţine că nu s-au întâlnit niciodată între anii 2000 şi 2007.

"Cu discuţii de birou sau altfel de discuţii poate să-i meargă cu alţii, dar nu poate să-i meargă cu mine", a declarat Crin Antonescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Preşedintele PNL susţine că nu a fost ajutat de preşedinte să candideze la alegerile parlamentare din 2004, aşa cum a declarat acesta cu o seară în urmă. Antonescu a precizat că atunci a candidat la Camera Deputaţilor din partea Alianţei D.A., iar Traian Băsescu nu era preşedintele acesteia, ci doar candidat din partea alianţei.

Antonescu: Băsescu nu m-a ajutat



"Eu n-am avut niciun fel de probleme de candidatură. Am primit, printre alte oferte, pe aceea de a candida din partea Organizaţiei PNL Bucureşti, condusă de Ludovic Orban", a adăugat Crin Antonescu, menţionând că şi atunci era un "fruntaş" al PNL.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, la postul B1Tv, că l-a ajutat pe Crin Antonescu "într-un moment de criză", în 2004, când nicio organizaţie nu-l mai primea să candideze la alegerile parlamentare.

"Pe Crin Antonescu l-am ajutat într-un moment de criză al lui, când nu-l mai primea nicio organizaţie să candideze undeva, era deputat de Tulcea şi organizaţia de Tulcea nu l-a mai primit să candideze pe listele ei, în 2004", a spus Băsescu.

Vezi ce a declarat preşedintele Băsescu:

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Crin Antonescu alegeri parlamentare
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close