Antena 3 CNN Politică Antonescu: Băsescu face pe dracu` în patru, să nu existe un interimar pe care să nu-l poată controla

Antonescu: Băsescu face pe dracu` în patru, să nu existe un interimar pe care să nu-l poată controla

Antonescu: Băsescu face pe dracu` în patru, să nu existe un interimar pe care să nu-l poată controla
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Iul 2012   •   16:56

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a apreciat, luni, că Traian Băsescu "doreşte să facă pe dracu` în patru, cum se spune în popor, dacă tot e suspendat, să nu existe un interimar pe care să nu îl poată controla".

"Cred că Traian Băsescu doreşte să facă pe dracu` în patru, cum se spune în popor, dacă tot e suspendat, să nu existe un interimar pe care să nu-l poată controla, de genul domnului Vasile Blaga", a spus Antonescu, referinsu-se la prezenţa lui Băsescu la Curtea Constituţională, informează Mediafax.

Noul preşedinte interimar Crin Antonescu a spus că nu va merge la şedinţa CCR, pentru că a trimis în calitate de preşedinte al Senatului toată documentaţia şi punctul de vedere instituţional care i-a fost solicitat.

Şeful liberalilor este de părere că era dreptul lui Traian Băsescu să participe la şedinţa Curţii Constituţionale.

"Dânsul făcuse sesizarea şi, dacă mă întrebaţi, cred că domnul Traian Băsescu nu e deloc încântat de această suspendare. Cred că a vrut să obţină sau ar vrea să obţină de la Curte fie invalidarea suspendării, fie invalidarea alegerii celor doi preşedinţi ai Camerelor", a spus liderul liberal.



×
Subiecte în articol: Crin Antonescu interimar vasile blaga CCR
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close