Antena 3 CNN Politică Antonescu: Băsescu, încă tânăr pentru politică. Decât să se prefacă a fi în afara ei, e mai onest să o facă deschis

Antonescu: Băsescu, încă tânăr pentru politică. Decât să se prefacă a fi în afara ei, e mai onest să o facă deschis

Antonescu: Băsescu, încă tânăr pentru politică. Decât să se prefacă a fi în afara ei, e mai onest să o facă deschis
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Feb 2013   •   17:37

Preşedintele PNL Crin Antonescu a comentat, miercuri, cu privire la intenţia declarată a preşedintelui Băsescu de a nu se mai retrage din viaţa politică la finalul mandatului, ca fiind una previzibilă şi asta datorită faptului că acesta este "încă tânăr pentru politică".

"Am subliniat, cu alte ocazii, că Traian Băsescu, la terminarea mandatului sau, va fi un om încă tânăr pentru politică. Vârstele în politică sunt altele decât în sport sau alte activităţi. Dacă oamenii în vârstă de 60 de ani ies la pensie, în politică, la 60 de ani o persoană este în floarea vârstei", a declarat Antonescu, amintindu-i aici pe seniorul liberal Mircea Ionescu-Quintus şi pe fostul preşedinte Ion Iliescu.

Crin Antonescu a mai adăugat că, "decât să se prefacă a fi în afara politicii, dar de fapt să fie în viaţa unui partid, este mai onest să o facă deschis".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la o întâlnire cu comunitatea de români din Viena, că nu se va retrage din viaţa politică.


×
Subiecte în articol: Crin Antonescu pensie
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close