Antena 3 CNN Politică Antonescu: Băsescu m-a sunat, dar nu ca să mă invite la o dezbatere (VIDEO)

Antonescu: Băsescu m-a sunat, dar nu ca să mă invite la o dezbatere (VIDEO)

Antonescu: Băsescu m-a sunat, dar nu ca să mă invite la o dezbatere (VIDEO)
19 Noi 2009   •   20:59

Zvonurile potrivit cărora Crin Antonescu ar fi fost sunat, miercuri seară, de către Traian Băsescu, pentru a fi invitat la o dezbatere televizată, au fost confirmate, parţial, de către liderul PNL.

Crin Antonescu a precizat, în cadrul ediţiei de joi a emisiunii Ştirea Zilei, că a existat într-adevăr o convorbire telefonică, însă motivul a fost transmis greşit de către Cozmin Guşă, cel care a făcut dezvăluirile respective.

Liderul liberal susţine că şeful statului nu l-a sunat pentru a-l invita la dezbaterea ce urma să fie organizată la B1TV, ci pentru a-l întreba dacă va da curs unei invitaţii lansate de respectivul post de televiziune.

"Am spus că nu, atunci mi-a spus că nici domnia sa (n.r. Traian Băsescu) nu va participa. Ne-am spus Bună seara şi nu văd în ce constă justificarea domnului Cozmin Guşă de a încerca să prezinte această ştire dându-i, mă rog, o altă conotaţie", a declarat Crin Antonescu.

ANTONESCU: BĂSESCU M-A SUNAT MIERCURI



Cât priveşte confruntarea programată să aibă loc vineri, la Palatul Parlamentului, Crin Antonescu susţine că nu are nicio problemă cu organizarea acesteia şi că este dispus să participe.

"Din punctul meu de vedere, şi formatul de care am luat cunoştinţă în linii mari e în regulă, şi temele ce vor fi abordate într-un fel sau altul sunt în regulă, moderatorul este un jurnalist cunoscut care ne-a "anchetat" pe toţi de-a lungul anilor. Nu am niciun fel de problemă în această privinţă, cum n-am avut nici la Cluj", a spus Antonescu.



Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close