Antena 3 CNN Politică Antonescu, Băsescu, Oprescu şi Kelemen NU vin la TVR, dacă sunt invitaţi Vadim şi Becali

Antonescu, Băsescu, Oprescu şi Kelemen NU vin la TVR, dacă sunt invitaţi Vadim şi Becali

Antonescu, Băsescu, Oprescu şi Kelemen NU vin la TVR, dacă sunt invitaţi Vadim şi Becali
18 Noi 2009   •   16:38

După negocierile intense purtate între staff-urile de campanie, respectiv directorul TVR, Alexandru Sassu, candidaţii Crin Antonescu, Traian Băsescu şi Sorin Oprescu au anunţat că NU vor participa la dezbaterea de la televiziunea publică, în condiţiile în care vor exista mai mult de cinci candidaţi.

Crin Antonescu a făcut un rezumat al negocierilor purtate zilele acestea între staff-urile de campanie, respectiv televiziunea publică. Liderul liberal s-a arătat revoltat de faptul că directorul TVR, Alexandru Sassu, doreşte să organizeze mai multe confruntări acum, după ce, în perioada campaniei, nu a organizat niciuna.

"Eu mă prezint în această seară la dezbaterea în cinci care a fost cerută şi perfectată în cursul discuţiilor cu staff-urile candidaţilor Mircea Geoană şi Traian Băsescu", a declarat Crin Antonescu.

"Nu se poate ca în ultimele trei zile de campanie, sub presiune, să intervină şi TVR", a mai spus Antonescu, adăugând că televiziunea publică "avea obligaţia să organizeze o dezbatere cu toţi candidaţii, la care venea cine dorea", după care putea organiza şi alte dezbateri.

?Respectăm înţelegerea celor cinci partide, Nu suntem dispuşi să respectăm înţelegerea care a fost facută de Hrebenciuc şi staff-ul sau. În nici un caz Geoană nu vrea să se întâlnească cu principalii doi competitori şi vrea să facă scandal folosindu-se de vocea unora ca Becali şi Vadim? ne-a declarat liberalul Romeo Stavarache, coordonatorul echipei de campanie a candidatului PNL, Crin Antonescu.

Surse udemeriste susţin că nici candidatuil lor, Kelemen Hunor nu ar fi dispus să gireze cu prezenţa sa o dezbatere la care ia parte numai Geoană, Becali şi Corneliu Vadim Tudor. "Domnul Kelemen participă la toate dezbaterile la care este invitat alături de ceilalţi candidaţi" ne-au declarat sursele citate, adăugând că prin candidaţi se referă la comeptirorii care într-adevăr contează în ecuaţia electorală pentru Cotroceni.

De asemenea, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, pentru Mediafax, că preşedintele Traian Băsescu nu va participa la dezbaterea organizată de TVR.

Sebastian Lăzăroiu susţine că Alexandru Sassu trebuie să demisioneze de la conducerea televiziunii publice, întrucât serveşte interesul unui partid.

Şi Anca Alexandrescu, din staff-ul lui Sorin Oprescu, a anunţat că primarul general al Capitalei nu se va prezenta la TVR, decât dacă sunt invitaţi doar cinci candidaţi, nu şi Corneliu Vadim Tudor şi George Becali.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Sorin Oprescu
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close