Antena 3 CNN Politică Antonescu: Ce să facem, să rupem USL-ul? Este și asta o variantă, dar am serioase îndoieli

Antonescu: Ce să facem, să rupem USL-ul? Este și asta o variantă, dar am serioase îndoieli

Antonescu: Ce să facem, să rupem USL-ul? Este și asta o variantă, dar am serioase îndoieli
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Mar 2013   •   21:02

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat în cadrul emisiunii Punctul de Întâlnire că, în cazul în care premierul Victor Ponta o va desemna pe Codruţa Kovesi la şefia DNA, se pune întrebarea ce se întâmplă în continuare, adică dacă se rupe USL, el spunând că "poate e şi asta o variantă", deşi are îndoieli.

 "În momentul în care doamna Mona Pivniceru a făcut personal opţiunea fermă pentru Curtea Constituţională, în acel moment, premierul a solicitat acest interimat (la Ministerul Justiţiei - n.r.) şi mie îmi pare că, atât cât suntem în continuare în alianţă, nu putem refuza premierului acest drept", a declarat Crin Antonescu.

El a subliniat că, dacă premierul Victor Ponta, ca ministru interimar al Justiţiei, o propune pe Codruţa Kovesi pentru şefia DNA, "categoric acest lucru nu va fi susţinut de PNL, va fi în dezacord cu PNL".

"Mai departe, ce să facem, să rupem USL? Poate e şi asta o variantă", a continuat liderul PNL, adăugând însă că are îndoieli în această privinţă.

"Teama mea cea mai mare nu e nici măcar aceea că premierul Ponta o poate numi pe Kovesi, teama mea e că putem continua să o ducem aşa", a mai spus Antonescu, susţinând că nu trebuie făcute compromisuri cu Traian Băsescu.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close