Antena 3 CNN Politică Antonescu: Ceauşescu a avut nevoie de trei ani pentru reorganizarea administrativă. Băsescu vrea de pe o zi pe alta

Antonescu: Ceauşescu a avut nevoie de trei ani pentru reorganizarea administrativă. Băsescu vrea de pe o zi pe alta

Antonescu: Ceauşescu a avut nevoie de trei ani pentru reorganizarea administrativă. Băsescu vrea de pe o zi pe alta
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Iun 2011   •   15:28
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a criticat intenţia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului Boc de a schimba organizarea administrativ-teritorială a ţării, din judeţe în regiuni. Ceausescu a avut nevoie de trei ani ca să schimbe reorganizarea administrativă din regiuni în judete, iar Traian Băsescu vrea să facă această schimbare de pe o zi pe alta, susţine Antonescu.

Partidului Comunist şi lui Nicolae Ceauşescu le-au trebuit trei ani de studii, de pregătire pentru a schimba organizarea administrativ teritorială a României. În plin regim comunist, nici măcar Ceauşescu n-a venit, n-a bătut cu pumnul în masă şi a zis că „peste o lună trecem de la regiuni la judeţe”, a declarat Crin Antonescu.

Asistăm încă o dată la spectacolul jalnic şi deosebit de grav în care preşedintele ţării acţionează ca un lider de partid, ca un politician panicat, ca un politician care nu ştie ce să mai facă ca să avem un premier care ne minte în faţă, ca un borfaş. Această tentativă de reorganizare peste noapte nu are nimic de a face cu imperativele, cu solicitări sau recomandări ale Comisiei Europene”, a adăugat preşedintele PNL.
 









×
Subiecte în articol: Crin Antonescu judete regiuni
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close