Antena 3 CNN Politică Antonescu: Cu cât este criza mai mare, cu atât este Boc mai vesel

Antonescu: Cu cât este criza mai mare, cu atât este Boc mai vesel

Antonescu: Cu cât este criza mai mare, cu atât este Boc mai vesel
Sursa foto: crin antonescu
05 Iun 2009   •   00:36

Preşedintele PNL Crin Antonescu l-a criticat, joi, pe premierul Emil Boc, pentru faptul că, în perioada de criză economică, joacă fotbal şi cântă muzică populară alături de Maria Dragomiroiu.

"Domnul Boc e foarte vesel. Cu cât e criza mai mare, domnia sa e mai vesel. Cu cât creşte numărul de şomeri, atacă cariera şi sportivă şi muzicală cu cât mai mult aplomb. Nu are importanţă că mii de oameni rămân fără slujbă în România, important e că domnul Boc face duet cu Maria Dragomiroiu", a spus Crin Antonescu.

El a spus că Emil Boc poate fi văzut "toată ziua" pe terenul de fotbal exersând lovituri de la 11 metri şi a preciata că ar prefera să aibă preocupări "mai folositoare, aşa cum are preşedintele Băsescu".

De asemenea, anterior, Crin Antonescu declarase că nu îşi retrage candidatura la Preşediţie, că nu va fi înlocuit şi că este sănătos, exprimându-şi totodată dezamăgirea faţă de comentariile din presă pe marginea limbajului său "colorat".

"Seară de seară văd că marea problemă a României e că domnul Antonescu vorbeşte urât. Domnul Antonescu este vinovat de toate şi de faptul că a intrat într-o Biserică şi s-a închinat. Vorbeşte urât pentru că îi face lăcuste pe tovarăşii care guvernează, care sunt mult mai răi decât lăcustele. Dacă îi mai auziţi pe unii şi pe alţii arătând că e vorba că Antonescu se retrage, că o să fie înlocuit sau cine ştie, să spună că sunt bolnav, vă rog să ştiţi că nu mă retrag, că nu voi fi înlocuit, că nu am de cine şi că sunt sănătos", a susţinut Antonescu.

Liderul PNL a apreciat că se discută atât de mult despre cât de urât vorbeşte el deoarece este "altfel" decât toţi ceilalţi politicieni, dar şi pentru că a reuşit să renască speranţa românilor că ar putea alege un preşedinte care nu a minţit şi furat timp de 20 de ani, transmite Mediafax.

"De ce se discută atât de mult despre cât de urât vorbeşte Atonescu şi cum scade el în sondaje şi ce jale mare e? Pentru că Antonescu e altfel decât ei toţi, nu e din filmul ăsta şi pentru că Antonescu a reuşit împună cu toţi colegii lui, în câteva luni de zile, să renască speranţa unor oameni că cineva care n-a miniţit şi n-a furat 20 de ani ar putea conduce ţara asta. Şi atunci sigur că e îngrozitor să intre în Biserică şi îşi face cruce, că vorbeşte urât, că numeşte lăcuste lăcustele şi pipiţe pipiţele", a spus Antonescu.

Mai mult, Crin Antonescu a spus că îi place să spună lucrurilor pe nume, nefiind nici demagog, nici neruşinat, chiat dacă vorbeşte "colorat".

Antonescu a menţionat, joi, şi într-o conferinţă de presă susţinută la Bacău, că toate zvonurile care ar circula în mediile politice privind retragerea candidaturii sale "sunt diversiuni", adăugând că "PNL este mai mobilizat mai mult decât oricând".
Antena3.ro

×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close