Antena 3 CNN Politică Antonescu: Cu excepţia lui Orban, nimeni din PNL nu pune în discuţie existenţa USL

Antonescu: Cu excepţia lui Orban, nimeni din PNL nu pune în discuţie existenţa USL

Antonescu: Cu excepţia lui Orban, nimeni din PNL nu pune în discuţie existenţa USL
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    06 Sep 2012   •   19:00

Niciun membru PNL, în afara lui Ludovic Orban, nu pune în discuţie existenţa USL, respectiv relaţia cu PSD, a declarat, joi, preşedintele liberal Crin Antonescu, aflat la sediul Uniunii.

"Am văzut ceva apărut pe surse, cum că eu aş fi adus acuzaţii la adresa PSD. Nimic mai fals. Referendumul, suspendarea, cu bune, cu rele, cu reuşite, cu nereuşite, este o chestiune pe care ne-am asumat-o împreună cu PSD, decontul, favorabil, nefavorabil al acestui episod politic îl asumăm în întregime împreună cu PSD şi cu PC în USL. Şi toate aceste lucruri sunt intoxicări în speranţa de conflict. Foarte multă sănătate îi doresc şi dlui Orban şi tuturor celor care îi urmăresc şi declaraţiile sale, dl Orban a spus aceasta şi în interior (că PNL are de pierdut în relaţia cu PSD - n.r.). L-am întrebat foarte clar ce-a pierdut domnia sa până acum pe mâna PSD-ului sau a USL-ului, nu mi-a dat un răspuns foarte clar pe această chestiune. Cu excepţia domnului Orban toţi colegii practic nu pun în discuţie existenţa USL, că la alegerile locale am avut un succes major ca PNL şi ca USL şi că există toate premisele ca la alegerile parlamentare să repetăm aceste lucruri. Deci nimeni nu a pus în discuţie despărţirea de PSD sau existenţa USL", a subliniat preşedintele PNL.

În plus, poziţia critică la adresa relaţiei PNL - PSD exprimată de Ludovic Orban este una singulară, decizia partidului fiind "una copleşitoare" în privinţa unităţii USL, mai precizat Orban.

Liberalul Ludovic Orban a declarat, joi, că nu este normal ca liberalii şi Crin Antonescu să fie consideraţi de PSD ''ţapi ispăşitori'' pentru rezultatul de la referendum.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi, referitor la afirmaţiile lui Ludovic Orban care a învinuit PSD pentru referendum, că liberalul a fost mereu împotriva USL, iar acum este consecvent.



×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Crin Antonescu USL
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close