Antena 3 CNN Politică Antonescu: Dacă Băsescu are probe despre colaborarea mea cu Securitatea, să le producă în 48 de ore

Antonescu: Dacă Băsescu are probe despre colaborarea mea cu Securitatea, să le producă în 48 de ore

Antonescu: Dacă Băsescu are probe despre colaborarea mea cu Securitatea, să le producă în 48 de ore
Sursa foto: Foto: INTACT Images
08 Ian 2011   •   14:16

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sâmbătă, că îi cere lui Traian Băsescu ca în 48 de ore să aducă clarificări sau probe legate de eventuala colaborare a actualului preşedinte al liberalilor cu Securitatea, menţionând că în caz contrar devine clar că şeful statului este "laş ca un turnător", informează Mediafax.
   
"Îi cer lui Traian Băsescu ca în 48 de ore să spună clar ce are de spus", a spus Antonescu, menţionând că doreşte ca eventualele clarificări sau probe aduse de Traian Băsescu să fie făcute publice în condiţii de audienţă similare celor în care şeful statului a lansat, joi seară, la TVR, "insinuările" legate de colaborarea liderului PNL cu Securitatea.
   
De asemenea, Antonescu a spus că îi cere lui Băsescu, dacă acesta are probe care nu există la CNSAS şi pe care le ţine ascunse, să le producă în 48 de ore.
   
Liderul PNL a menţionat că, în caz contrar, Băsescu dovedeşte că se comportă "ca o servitoare proastă" şi "ca o mahalagioaică".

 

   
Preşedintele Traian Băsescu a catalogat, joi, la TVR 1, drept "admirabilă" alianţa dintre PNL şi PC, vorbind despre "Felix cu Porumbacu, Porumbelul (...) cu domnul Crin Antonescu".
   
La remarca realizatorului emisiunii potrivit căreia se vede o coeziune pe frontul opoziţiei, Băsescu a intervenit cu observaţia: "Admirabil!".
   
În timp ce moderatorul emisiunii invoca pactul de colaborare între PNL şi PC, Băsescu a intervenit din nou, spunând: "Felix cu Porumbacu, Porumbelul, sau cum, cu ... nu ştiu...aaa, cu domnul Crin Antonescu, da".
   
Întrebat despre faptul că se vehiculează inclusiv iniţierea unei noi proceduri de suspendare a preşedintelui, Băsescu a spus: "S-a ajuns cu chestiunea asta cu suspendarea preşedintelui ... oricine face o majoritate zice că îl suspendă pe preşedinte. Eu cred că avem o Constituţie foarte clară: spune, dacă preşedintele încalcă Constituţia şi nu oricum, grav. Pentru că suspendarea preşedintelui nu e o joacă de copii sau o joacă pe care o stabileşte Felix cu Crin Antonescu, cu Ponta şi cu Iliescu şi, hai, să-l suspendăm pe preşedinte. Devenim un stat lipsit de credibilitate. Dar nu asta este problema. Eu cred că ei procedeaza corect. Stânga trebuie să fie unită (...) Cred că este normală o consolidare a stângii. (...) Deci cred că este un lucru bun, care va da coerenţă opoziţiei. România are nevoie de o opoziţie care să vină cu soluţii alternative la soluţiile acutalei guvernări".

×

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close