Antena 3 CNN Politică Antonescu, despre candidatura lui Becali: Nu toată lumea îl agreează, dar mulţi îl consideră SINCER

Antonescu, despre candidatura lui Becali: Nu toată lumea îl agreează, dar mulţi îl consideră SINCER

Antonescu, despre candidatura lui Becali: Nu toată lumea îl agreează, dar mulţi îl consideră SINCER
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Oct 2012   •   09:28

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a dezvăluit la postul public de televiziune criteriile pe baza cărora liberalii l-au acceptat pe Gigi Becali pe listele lor, menţionând că nu au avut loc discuţii despre partea financiară.

Potrivit lui Antonescu, pe lista calităţilor care l-au recomandat pe finanţatorul Stelei se numără şi partea de electorat care-l consideră ”un om sincer”.

”Am avut criterii se selecţie generale, pragmatice. Nu am avut în vedere doar capacitatea unei persoane de a susţine o campanie, de a câştiga nişte voturi. La Gigi Becali a contat faptul că are audienţă, public, auditoriu dacă vreţi. În urma sondajelor pe care le-am făcut, el are un lucru foarte important, pe care nu toţi îl agreează. Este foarte important raportul ales-alegător, o bună parte cetăţeni îl consideră sincer, chiar dacă nu sunt de acord cu anumite comportamente ale lui”, a declarat Antonescu.

Mai mult, întrebat despre zvonurile referitoare la suma de bani negociată cu Gigi Becali pentru campania electorală, preşedintele liberal a negat orice discuţie.

”Gigi Becali are nişte voturi, are un public care completează într-un fel publicul USL. Nu a existat nicio discuţie nicio secundă despre niciun leu. Faptul că el este un candidat perfect capabil să-şi finanţeze propria campanie, asta este altceva. Nu i-am cerut altceva pentru că nu ne interesează decât să maximizăm scorul USL şi să atingem segmente cat mai diverse de electorat”, a mai spus Antonescu.
Crin Antonescu a fost chestionat cum vede afirmaţia lui Călin Popescu Tăriceanu referitoare la faptul că Becali nu ar fi membru al PNL.

"Din punct de vedere juridic este membru PNL, pentru că altfel nu ar putea candida pe listele USL. (...) Se înşeală în formă, dar nu cred că a avut în vedere forma, ci fondul", a comentat liderul PNL.

"Rămâne să vedem pe viitor dacă Gigi Becali, dincolo de formă, va dori să devină chiar un membru al PNL, dacă va dori să-şi desfăşoare activitatea în interiorul, cu valorile PNL, asta se poate întâmpla sau nu se poate întâmpla. Va intra în Parlament şi îşi va conduce în continuare formaţiunea sa, asta vom vedea", a mai spus Antonescu.



×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close