Antena 3 Politică Antonescu, despre candidatura sa în acelaşi colegiu cu Dragnea: Nici el nu candidează la Teleorman pe voturile mele

Antonescu, despre candidatura sa în acelaşi colegiu cu Dragnea: Nici el nu candidează la Teleorman pe voturile mele

de M.Z.    |    29 Oct 2012   •   11:50
Antonescu, despre candidatura sa în acelaşi colegiu cu Dragnea: Nici el nu candidează la Teleorman pe voturile mele
Sursa foto: Foto: Antena 3

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că va candida alături de Liviu Dragnea la Teleorman şi nu are niciun fel de rezervă faţă de aceste candidaturi, având în vedere că nu este vorba de un furt de voturi.

"Nu am niciun fel de rezervă faţă de candidaturi. Nici Dragnea nu candidează la Teleorman pe voturile mele", a spus, luni, Crin Antonescu, copreşedinte al USL.

Totodată, şeful PNL a ţinut să precizeze că secretarul general PSD, Liviu Dragnea, "este ţinta celei mai intense campanii de denigrare, de calomnie".

În plus, politicile PNL nu s-au adresat niciodată doar celor de la oraşe, a adăugat Crin Antonescu.

Crin Antonescu şi Liviu Dragnea îşi depun astăzi oficial candidaturile la Parlament, la Alexandria. Locul rămas liber în sectorul 3 după ce Antonescu a anunţat că va candida în Teleorman va fi preluat de profesorul Daniel Barbu.

Surse din USL au declarat sâmbătă, că preşedintele PNL, Crin Antonescu, va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator într-un colegiu din judeţul Teleorman, în tandem cu Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu, respectiv în colegiul numărul 2.

Colegiul în care va candida Crin Antonescu se suprapune cu colegiile de deputat în care vor intra în cursă Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Iniţial, preşedintele PNL se hotărâse se intre în cursa pentru un nou mandat de senator în sectorul 3 din Capitală, după ce în 2008 a obţinut mandatul de senator în sectorul 1 din Bucureşti.

Marţi, 30 octombrie, este ultima zi pentru depunerea candidaturilor.

Citeşte şi USL: Vom câştiga toate colegiile din Bucureşti
×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close