Antena 3 CNN Politică Antonescu, despre jignirea adusă lui Băsescu de Voronin: "O declaraţie nepotrivită"

Antonescu, despre jignirea adusă lui Băsescu de Voronin: "O declaraţie nepotrivită"

Antonescu, despre jignirea adusă lui Băsescu de Voronin: "O declaraţie nepotrivită"
de M.Z.    |    15 Mai 2013   •   22:38

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a apreciat, miercuri, că declaraţia liderului Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, potrivit căreia Traian Băsescu ar suna seara „în stare de ebrietate” pe diverşi politicieni de la Chişinău, este una nepotrivită. 

 
„Evident că e o declaraţie nepotrivită şi cred că nu e prima a domnului Voronin. Dar asta e o chestiune despre care ar trebui să ne vorbească mai degrabă domnul Băsescu, care îl cunoaşte mult mai bine şi care ne poate spune despre aceste stări ale domnului Voronin. Eventual”, a arătat liderul PNL, potrivit AM Press.

Liderul Partidului Comuniştilor din R. Moldova, Vladimir Voronin, a declarat pentru postul de televiziune TV7 că preşedintele român Traian Băsescu face presiuni asupra politicienilor de la Chişinău şi îi sună în stare de ebrietate, relatează un post de ştiri din Chişinău.
   
"Eu ştiu de apelurile telefonice ale lui Băsescu. Sună seara aflându-se în stare de ebrietate", a declarat Voronin, în limba rusă, în cadrul emisiunii Politica.


×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Vladimir Voronin
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close