Antena 3 CNN Politică Antonescu, despre PPDD-işti: Sunt ca bomba atomică în Războiul Rece. O ai, dar nu o foloseşti

Antonescu, despre PPDD-işti: Sunt ca bomba atomică în Războiul Rece. O ai, dar nu o foloseşti

Antonescu, despre PPDD-işti: Sunt ca bomba atomică în Războiul Rece. O ai, dar nu o foloseşti
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Oct 2013   •   22:32
Crin Antonescu, a declarat că "adunătura" de parlamentari PPDD trecuţi la PSD sunt ca "bomba atomică în Războiul Rece" pe care cei implicaţi o deţin, dar nu o folosesc. Preşedintele PNL a precizat că nu-l crede pe Victor Ponta capabil de "prostia de a rupe USL".

"Adunarea asta de PPDD-işti e ca bomba atomică în Războiul Rece: „Uite, nu o folosim, dar o avem”. Discutăm despre dezarmare şi planuri frumoase, dar avem şi bomba atomică (...) Eu din cât cunosc şi proiectul politic şi intenţiile de guvernare şi intenţiile politice în general ale lui Victor Ponta, sunt absolut convins că nu contabilizează în fiecare zi capturile de PPDD-işti, aşteptând să ajungă la o cifră critică, după care să rupă USL, să formeze un alt Guvern şi şamd. Ar fi o prostie de care categoric nu-l cred în stare pe Victor Ponta", a afirmat Antonescu, potrivit Mediafax.

Preşedintele PNL a mai spus că racolările realizate de PSD nu sunt resimţite de liberali ca pe o ameninţare şi nici nu sunt atenţi la aşa ceva.

"Problema noastră nu este dacă se rupe USL, ci măsura în care USL reuşeşte (...) Dacă pe mine mă îngrijorează ceva nu e că mâine PSD ar putea să pună capăt USL din cauză că are suficienţi PPDD-işti angajaţi, ci îngrijorarea mea ţine de ce realizăm noi cu o asemenea construcţie politică. Dacă liderii României, prim-ministrul în principal, sunt suficient de puternici, folosesc suficient de mult această forţă politică pe care noi am creat-o", a mai declarat Antonescu, făcând referire la raporturile oficialilor români în plan internaţional şi în cadrul unor negocieri în interesul statului român.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu PPDD bomba atomica
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close