Antena 3 CNN Politică Antonescu, despre prezidenţiale: Doi din cei trei preşedinţi au câştigat fără sprijinul PSD

Antonescu, despre prezidenţiale: Doi din cei trei preşedinţi au câştigat fără sprijinul PSD

Antonescu, despre prezidenţiale: Doi din cei trei preşedinţi au câştigat fără sprijinul PSD
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    09 Apr 2013   •   22:01

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, marţi, după şedinţa USL, afirmaţiile premierul Victor Ponta privind succesul la alegerile prezidenţiale care ţine de sprijinul PSD, precizând că "din cei trei preşedinţi de până acum ai României, doi au câştigat fără sprijinul PSD".
   
Întrebat cum vede afirmaţia premierul Victor Ponta despre faptul că fără sprijinul PSD nimeni nu va putea câştiga prezidenţialele de anul viitor, Antonescu a răspuns: "E greu de spus ce se va întâmpla până anul viitor".
   
"Eu sunt în USL, sunt candidatul USL, PSD-ul face parte din USL, e cel mai mare partid din Uniunea Social Liberală şi evident că îmi doresc şi este normal să am sprijinul PSD-ului ca şi candidat USL. Nu cred însă că asta trebuie transformată în axiomă. Până la urmă, din cei trei preedinţi de până acum ai României, doi au câştigat fără sprijinul PSD. Eu sper să câştig cu sprijinul PSD", a precizat preşedintele PNL.

Mesajul transmis aseară de premierul Victor Ponta: "Fără PSD nu câştigă nimeni"
   
Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat din nou că intenţionează să îl sprijine pe Crin Antonescu pentru funcţia de preşedinte, dar că se va "ascunde" dacă sondajele ar arăta că îi afectează acestuia campania, adăugând însă în acelaşi timp că "fără PSD nu câştigă nimeni prezidenţialele".

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close