Antena 3 CNN Politică Antonescu, despre regretul lui Ponta că UDMR nu mai este la guvernare: O declaraţie sentimentală

Antonescu, despre regretul lui Ponta că UDMR nu mai este la guvernare: O declaraţie sentimentală

Antonescu, despre regretul lui Ponta că UDMR nu mai este la guvernare: O declaraţie sentimentală
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mai 2013   •   13:35
Liderul PNL, Crin Antonescu, a catalogat drept "o declaraţie sentimentală" afirmaţia premierului Victor Ponta de la Congresul UDMR, unde a spus că îi pare rău că Uniunea nu mai este acum la guvernare, conform Mediafax.
La ieşirea de la Congresul UDMR, Antonescu a fost întrebat cum comentează declaraţia premierului Victor Ponta, care a spus că îi pare rău că UDMR nu mai este la guvernare.
"Cum să o văd? Ca pe o declaraţie sentimentală. Eu sunt, la rândul meu, o fiinţă sensibilă. O văd bine", a spus Antonescu. 
Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Congresul UDMR, că îi pare rău că Uniunea nu este acum la guvernare, "aşa cum ar fi trebuit să fie", el adăugând că deciziile politice nu urmează întotdeauna calea cea mai înţeleaptă.
Victor Ponta le-a spus, participanţilor la Congresul UDMR, că Uniunea este reprezentantul legitim al maghiarilor din România şi partenerul de dialog pentru autorităţile statului român.
"Nu e o alegere a noastră de a discuta cu UDMR, e alegerea maghiarilor din România care au votat la alegeri şi am respectat şi vom respecta întotdeauna acest vot. UDMR este reprezentantul legitim şi partenerul de dialog pt autorităţile statului roman. În 2010, eram la congresul dumneavoastră încercând să vă conving să iesiţi de la guvernare şi să veniţi cu noi. Nu am reuşit să vă conving şi îmi pare rău, aşa cum îmi pare rău că nu suntem acum la guvernare împreună, aşa cum ar fi trebuit, dar deciziile politice nu urmează întotdeauna calea cea mai înţeleaptă", a afirmat Ponta
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close