Antena 3 CNN Politică Antonescu: După Anul Nou va avea loc în partid discuţia despre noi excluderi

Antonescu: După Anul Nou va avea loc în partid discuţia despre noi excluderi

Antonescu: După Anul Nou va avea loc în partid discuţia despre noi excluderi
Sursa foto: Foto: INTACT Images
29 Dec 2012   •   14:06

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că după Anul Nou va avea loc în partid discuţia despre noi excluderi, el reiterând că lucrurile "absolut inacceptabile" petrecute în timpul campaniei electorale nu pot rămâne fără răspuns administrativ din partea partidului.
   
"Eu am spus şi mă ţin de cuvânt. La prima şedinţă de după alegeri a Biroului Politic Central şi a Consiliului Naţional Executiv, mulţumindu-le tuturor colegilor care, într-o proporţie zdrobitoare, şi-au făcut datoria şi au fost practic artizanii acestui succes extraordinar pentru PNL, am spus în acelaşi timp că s-au petrecut câteva lucruri absolut inacceptabile într-un partid în timpul campaniei electorale şi că aceste lucruri nu pot rămâne fără răspuns administrativ din partea partidului. Şi nu vor rămâne", a afirmat Antonescu, într-o conferinţă de presă la sediul  PNL, întrebat dacă vor urma şi alte excluderi după cea a Adrianei Săftoiu.
   
De asemenea, liderul PNL a arătat că el nu se dă în lături de la a propune aceste excluderi atunci când consideră necesar.
   
"Eu nu am de unde să ştiu, pentru că nu eu decid excluderile. Eu pot să propun şi aţi văzut că atunci când vreau să propun, nu pun pe alţii", a spus Antonescu, întrebat dacă e ceva sigur că vor urma aceste excluderi.
   
Totodată, întrebat pe cine va propune pentru excludere, Antonescu a răspuns că acest lucru va fi anunţat după Anul Nou. "O să vedeţi imediat după Anul Nou. Acum suntem între Sărbători, să nu ne gândim la excluderi, să ne gândim la ceea ce avem de făcut cu cei care rămân", a spus Antonescu, el vorbind în conferinţa de presă de sâmbătă despre priorităţile în 2013 ale agendei politice a PNL şi USL.
   
Fostul deputat Adriana Săftoiu a fost exclusă din PNL, decizia fiind luată, pe 22 decembrie, în Delegaţia Permanentă a filialei judeţene Prahova a partidului din care Săftoiu făcea parte şi fiind motivată de "contradicţia" între ideile exprimate public de Săftoiu şi cele ale PNL.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close