Antena 3 CNN Politică Antonescu: După plecarea lui Băsescu justiţia va face progrese spectaculoase în combaterea corupţiei

Antonescu: După plecarea lui Băsescu justiţia va face progrese spectaculoase în combaterea corupţiei

Antonescu: După plecarea lui Băsescu justiţia va face progrese spectaculoase în combaterea corupţiei
Sursa foto: Foto: Mediafax
25 Iul 2012   •   09:06

Preşedintele interimar al României, Crin Antonescu, a transmis, de la Oradea, un mesaj preşedintelui Comisiei Europene, Jose Barroso, şi partenerilor europeni că după plecarea lui Traian Băsescu justiţia va face spectaculoase progrese în combaterea corupţiei şi condamnarea corupţilor, informează Agerpres.

"Vă asigur d-le Barroso, vă asigur parteneri europeni că după plecarea după Traian Băsescu justiţia va face spectaculoase progrese în combaterea corupţiei şi condamnarea corupţilor! Vă asigur că, dacă puteţi avea îndoieli, e treaba dvs, dar nu puteţi avea îndoieli în legătură cu ataşamentul a milioane de români faţă de valorile democratice, ale statului de drept, ale justiţiei," a spus preşedintele interimar al României la mitingul anti Băsescu.

Crin Antonescu i-a îndemnat din tot sufletul pe cetăţenii României să meargă duminică la vot pentru că astfel apără de fapt valorile democraţiei şi ale statului de drept şi a precizat că "lovitura de stat" pe care o incriminează Traian Băsescu nu se dă cu Parlamentul, cu hotărâri ale Curţii Constituţionale, ci cu tancurile, cu armata, cu încălcarea voturilor oamenilor.

Peste 10.000 de oameni din judeţele din nord-vestul României au participat marţi seară la mitingul organizat de USL la Oradea în Piaţa Independenţei, delegaţii sosite din Sălaj, Cluj, Satu Mare, Arad şi Maramureş, lideri de organizaţii PSD, PNL şi PC, simpatizanţi, preşedinţi de Consilii Judeţene, reprezentanţi ai autorităţilor locale.


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close