Antena 3 CNN Politică Antonescu, după realegere: Nu entuziasmul domină, ci sentimentul de responsabilitate (VIDEO)

Antonescu, după realegere: Nu entuziasmul domină, ci sentimentul de responsabilitate (VIDEO)

Antonescu, după realegere: Nu entuziasmul domină, ci sentimentul de responsabilitate (VIDEO)
06 Mar 2010   •   17:59

"Este un moment de mare, copleşitoare importanţă pentru mine. Aţi asumat împreună cu mine un proiect demn, greu, al PNL de rolul său în istoria României. Pentru mine nu e un moment de entuziasm, sunt bucuros şi recunoscător pentru colegii care-mi fac cinstea de a mă însoţi în BPC împreună cu întregul PNL. Nu sentimentul de entuzisasm domină ci cel de repsonsabilitate", a declarat Crin Antonescu, după anunţarea rezultatelor alegerilor pentru şefia Partidului Naţional Liberal. Crin Antonescu a fost reales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al PNL. El l-a întrecut detaşat pe principalul său contracandidat, Ludovic Orban. Astfel, Crin Antonescu a obţinut 986 voturi iar Ludovic Orban, 357.

"Pe parcursul viitorilor aproape trei ani PNL va sta singur în faţa unei maşinării enorme, va avea o viaţă aspră grea, va trebui să facă mai multe sacrificii ca până acum. Am convingerea că, dacă fiecare liberal va şti să simtă, să trăiască şi să spere în mijlocul comunităilor din care facem parte, vom izbândi la capătul acestui drum. Îi chem pe toţi colegii PNL să lupte pentru proiectul adoptat azi. Să dea Dumnezeu să fim toţi la înălţimea voturilor exprimate astăzi", a mai spus Antonescu.
DISCURSUL LUI CRIN ANTONESCU


De cealaltă parte, Ludovic Orban a arătat că ştie să piardă cu eleganţă. Discursul său, ca şi cel al lui Crin Antonescu şi Mircea Ionescu Quintus, a fost unul relaxat. Orban a spus că acum este "şi mai motivat ca să fie mai harnic, hotărât şi eficient".

"Vreau să vă felicit pentru frumoasa victorie de azi, sper că este o victorie a PNL. În ce mă priveşte vreau să le mulţumesc bravilor camarazi care au stat alături de mine în calea valurilor. Nu fiţi îngrijorat domnule Quintus, Ludovicul şi cu Crinii au mers împreună într-o altă ţară. Acuma am o motivaţie în plus ca să fiu şi mai harnic, hotărât, eficient pentru a susţine valorile, principiile PNL. Îmi doresc să reuşim să câştigăm viitoarele alegeri", a spus Ludovic Orban.
DISCURSUL LUI LUDOVIC ORBAN


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Ludovic Orban
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close