Antena 3 CNN Politică Antonescu: E posibil ca Orban să nu facă parte din echipa mea

Antonescu: E posibil ca Orban să nu facă parte din echipa mea

Antonescu: E posibil ca Orban să nu facă parte din echipa mea
Sursa foto: crin antonescu
09 Feb 2010   •   08:20

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că e posibil ca Ludovic Orban să nu facă parte din echipa sa, având în vedere divergenţa pe care o au asupra alegerii noii conduceri a PNL pe moţiuni.
Antonescu a menţionat însă că Orban vrea să facă parte din echipa sa.

Întrebat dacă Ludovic Orban este în "vederile" sale pentru echipa pe care o va propune Congresului, Crin Antonescu a replicat: "Domnul Orban este întotdeauna în vederile mele".

"Şi indiferent că va fi sau nu în conducerea partidului, va fi unul din colegii pe care îi respect şi îi preţuiesc pentru tot cea au făcut fac şi vor face în PNL", a susţinut Antonescu la Realitatea Tv.

Pe de altă parte, liderul liberalilor a precizat că Orban ar putea să nu facă parte din echipa sa, având în vedere divergenţa pe care el o are cu fostul ministru al transporturilor în privinţa alegerii conducerii prin moţiuni.

"E posibil ca domnul Ludovic Orban să nu fie în această echipă pentru că între mine şi domnia sa, în acest moment cel puţin, există o divergenţă în legătură cu acest mod de alegere. Domnul Orban este de părere că nu e bine să introducem sistemul cu moţiuni şi cu echipe cu argumente pe care de altfel şi eu le-am susţinut cu prilejul altor Congrese. Numai că ceea ce vreau să fac eu acum nu e nicidecum, e doar o aparenţă faţă de ceea ce a făcut domnul Stolojan în 2002 parcă şi domnul Tăriceanu în 2005. E cu totul altceva, pe alte criterii. Dacă drumurile noastre se despart, se despart, în orice caz rămânem în partid, indiferent cine are câştig de cauză şi într-un sens mai larg, rămânem în echipă", a conchis Antonescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Ludovic Orban
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close