Antena 3 CNN Politică Antonescu: Este nevoie de un alt Guvern capabil să îşi asume măsuri ferme în faţa crizei (VIDEO)

Antonescu: Este nevoie de un alt Guvern capabil să îşi asume măsuri ferme în faţa crizei (VIDEO)

Antonescu: Este nevoie de un alt Guvern capabil să îşi asume măsuri ferme în faţa crizei (VIDEO)
Sursa foto: crin antonescu
09 Mai 2010   •   12:00

Măsurile convenite de Guvern cu delegaţia FMI nu sunt o garanţie că România va ieşi din criză. Asta a declarat preşedintele PNL Crin Antonescu, după întâlnirea cu şeful misiunii Fondului.

El a reluat ideea cã este nevoie de un alt Guvern capabil sã-şi asume mãsuri ferme în faţa crizei. Jeffrey Franks susţine că liberalii sunt sceptici în privinţa respectării înţelegerii cu FMI.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, înainte de întâlnirea cu reprezentanţii FMI, că va discuta despre istoria raporturilor Fondului cu Guvernul, dacă Fondul a aflat cum şi unde s-au dus banii pe care i-a împrumutat României, şi dacă FMI mai are încredere în Guvern, potrivit Mediafax.

Liderul liberalilor a criticat măsurile luate de Guvern precizând că acestea sunt doar "o notă de plată", nefiind adoptată, de fapt, vreo măsură pentru redresarea economică.

"Nu ştiu nici măcar o măsură pentru redresarea economiei, ştiu nişte măsuri care reprezintă o notă de plată şi nu un plan pentru redresarea economică, nu există astfel de măsuri", a subliniat Antonescu.

La rândul său, şeful delegaţiei FMI, Jeffrey Franks, a precizat că va discuta cu liberalii despre situaţia economică şi evoluţiile politice ale României.



Antena3.ro



×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close