Antena 3 Politică Antonescu: Este ridicol ca un şef de stat să ducă grija unui partid

Antonescu: Este ridicol ca un şef de stat să ducă grija unui partid

de G.S.    |    29 Sep 2013   •   16:15
Antonescu: Este ridicol ca un şef de stat să ducă grija unui partid
Sursa foto: Foto: Agerpres
Liderul PNL, Crin Antonescu, spune că sunt "ridicole" declaraţiile lui Traian Băsescu potrivit cărora PSD va avea propriul candidat la preşedinţie, Antonescu afirmând că "este ridicol ca preşedintele unei ţări să ducă grija unui partid" şi a candidatului pe care acesta îl va avea.
Crin Antonescu a afirmat, duminică, la Piteşti, în faţa celor aproape 700 de delegaţi de la toate organizaţiile PNL din judeţ care au participat la Conferinţa Teritorială a PNL Argeş, că problema candidatului USL la viitoarele alegeri prezidenţiale este un subiect fals, conform Mediafax.
"Există nişte decizii, există un acord politic, există nişte hotărâri ale congreselor partidelor care compun USL şi, câtă vreme acestea nu se schimbă, noi ar trebui să refuzăm acest subiect de discuţie", le-a spus Antonescu participanţilor la Conferinţa Teritorială a PNL Argeş.
Ulterior, el a declarat, într-o conferinţă de presă, că afirmaţiile lui Traian Băsescu potrivit cărora PSD va avea propriul candidat la preşedinţie fac parte dintr-o campanie amplă dusă de adversarii USL, pentru a crea artificial conflicte în interiorul uniunii. 
"Este ridicol ca preşedintele unei ţări să ducă grija unui partid, că are sau nu candidat, nemaivorbind de faptul că ştim sentimentele, istoriile, dosarele dintre domnul Băsescu şi PSD. (...) Acesta este laitmotivul din data de 10 decembrie 2012 al unei întregi propagande. Noi, în USL, avem obligaţia să facem lucruri pe guvernare, pe administraţie, avem puterea, avem răspundere, avem obligaţii. Dânşii ce să facă? Asta au de făcut, poartă ba grija PNL-ului, că, vezi Doamne, a fost înghiţit de PSD, că nu mai e aşa de dreapta, ba au altă grijă, a PSD-ului, de la o vreme. Cum se poate ca un partid atât de mare şi frumos să nu aibă el candidat la preşedinţie? Ridicol, deci declaraţiile de genul ăsta chiar sunt ridicole. Că vin de la Băsescu sau vin de la Geoană, cam acelaşi lucru", a afirmat Crin Antonescu.
 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close