Antena 3 CNN Politică Antonescu: Eu nu cred că propunerea Silaghi la Transporturi va fi respinsă de preşedinte

Antonescu: Eu nu cred că propunerea Silaghi la Transporturi va fi respinsă de preşedinte

Antonescu: Eu nu cred că propunerea Silaghi la Transporturi va fi respinsă de preşedinte
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Iul 2013   •   19:54
Preşedintele liberal, Crin Antonescu, a comentat, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", la Antena 3, că decizia premierului de a semna numirea lui Silaghi la Transporturi este o decizie normală.
 
"Este o decizie cât se poate de normală, de altfel mi-a comunciat şi mie că asta va face. Suntem întru totul de acord cu ea, pentru că şi eu, dacă am făcut o nominalizare, am făcut-o din convignerea că e bine, cât mai repede, ca acest minister să aibă un titular şi nu un interimat, fie el şi premierul", a explicat Antonescu. 
 
"În acest sens mi se pare că domnul Ponta a procedat foarte corect iar PNL şi-a făcut datoria de a desemna cât de repede un succesor la Transporturi."
 
Întrebat ce va face PNL în eventualitatea în care preşedintele va refuza numirea lui Ovidiu Silaghi la Transporturi, preşedintele liberal a explicat că nu se gândeşte la această variantă.
 
"Dacă preşedintele va refuza propunerea, înseamnă, în termenii CCR, să ne precizeze şi un motiv serios pentru un asemenea gest şi, mai departe, să continuăm. Eu cred, însă, că nu vom avea parte de o respingere ci probabil cu o temporizare, cu aşteptarea trecerii termenului în care Victor Ponta şi-a asumat acest minister", a conchis liberalul.
 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close