Antena 3 CNN Politică Antonescu: Fiecare zi cu acest Guvern este o pagubă pentru România şi pentru români

Antonescu: Fiecare zi cu acest Guvern este o pagubă pentru România şi pentru români

Antonescu: Fiecare zi cu acest Guvern este o pagubă pentru România şi pentru români
Sursa foto: crin antonescu
26 Feb 2010   •   00:50

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că fiecare zi cu actualul Guvern este "o pagubă pentru România şi pentru români", precizând că acesta este motivul pentru care Traian Băsescu "stă departe" de Executiv.
"E foarte clar, din perspectiva mea, că preşedintele, neobişnuit de absent măcar din comentariul zilnic, stă departe de acest Guvern, care e un Guvern de sacrificiu, de sacrificiu al românilor, că ei sunt cei sacrificaţi", a spus Antonescu.

Liderul PNL a adăugat că actualul Guvern va pleca la fel cum a venit, iar preşedintele Traian Băsescu îi va prelungi existenţa atâta timp cât "va vedea că merge, până când poveştile despre pensiile de lux sau marile proiecte inexistente ale Guvernului Boc vor ţine loc de venituri reale, de putere de cumpărare, de locuri de muncă, de soluţii eficiente", transmite Mediafax.

"Când nu se va mai putea, când, de exemplu, o să aibă loc o coliziune cu sindicatele, cu forme de protest, atunci s-ar putea să apară salvator domnul Băsescu şi să spună că, într-adevăr, activitatea Guvernului l-a dezamăgit mult de tot şi atunci să facă o remaniere sau chiar să caute un alt Guvern. E clar că fiecare zi cu acest Guvern este o pagubă pentru România şi pentru români şi, din păcate, numărul acestor zile creşte şi a crescut inacceptabil de mult, dacă socotim că şi anul trecut, în 2009, am avut de-a face cu Guverne conduse după chipul şi asemănarea celui actual, tot de domnul Băsescu prin intermediul domnului Boc, sub supravegherea doamnei Udrea" a spus preşedintele PNL.

Întrebat cât va rezista actualul Guvern, Crin Antonescu a răspuns că atâta timp "cât îl suportă, cât îl înghit românii".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu guvernul Romaniei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close