Antena 3 CNN Politică Antonescu: Guvernul Boc trebuie să cadă cât mai repede. E incompetent, lipsit de credibilitate şi corupt

Antonescu: Guvernul Boc trebuie să cadă cât mai repede. E incompetent, lipsit de credibilitate şi corupt

Antonescu: Guvernul Boc trebuie să cadă cât mai repede. E incompetent, lipsit de credibilitate şi corupt
Sursa foto: crin antonescu
08 Iun 2010   •   08:15

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, sublinia că guvernul condus de Emil Boc trebuie să cadă cât mai repede, deoreare a venit cu măsuri ineficiente şi care creează grave dezechilibre sociale.
Invitat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei la Antena3, liderul liberal arăta că ?acest guvern este pe deplin incompetent, lipsit credibilitate şi corupt şi trebuie să cadă cât mai urgent?. Acesta arăta că liberalii consideră că măsurile anunţate de premierul României ?sunt ineficiente, injuste şi generatoare de grave dezechilibre sociale. Sunt antisolutii pentru o criză reală?.
Referitor la şansele de reuşită ale moţiunii de cenzură, politicianul se arăta conştient de riscurile acesteia: ?când faci o acţiune ca opoziţie, ştii bine că porneşti de la condiţia de minoritate, nu ai toate pârghiile pentru a impune voinţa ta politică. Dar obligaţia ca partid de opoziţie, ca parlamentar, este să manfieşti, să exprimi această voinţă?, sublinia Antonescu. El motiva gestul său şi prin necesitatea de a-i face pe parlamentarii puterii să gândească mai bine ce votează.
Acesta sublinia în acest context că soarta a milioane de români stă în votul parlamentarilor PDL care trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru acţiunile lor.
Întrebat dacă liberalii sunt pregătiţi pentru preluarea guvernării în caz că se pune această problemă, Antonescu arăta că liberalii au încredere în soluţiile propuse: ?socotim că oricum putem face mai bine decât acest guvern şi socotim că dacă avem ocazia să ne servim ţara.
Chiar dacă există riscuri electorale enorme, PNL nu s-ar da înapoi de la o asemenea misiune.?
În plus, referindu-se la un posibil nou guvern fără PNL, Antonescu arăta că formaţiunea sa nu va vota un executiv ?care are în programul său tăierea pensiilor şi salariilor, mărirea taxelor şi impozitelor, sau un guvern condus de un om de casă al preşedintelui Băsescu?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close