Antena 3 CNN Politică Antonescu îi bagă în şedinţă pe liberali

Antonescu îi bagă în şedinţă pe liberali

Antonescu îi bagă în şedinţă pe liberali
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    21 Feb 2014   •   13:19
Crin Antonescu îi bagă în şedinţă pe liberali. Liderii PNL se reunesc vineri, într-o şedinţă informală, pentru a analiza situaţia majorităţii parlamentare în scenariul unei ruperi a USL. La şedinţă vor veni mai mulţi vicepreşedinţi ai partidului. 
 
Antonescu recunoaşte că nu mai crede în viitorul USL. Şeful PNL a declarat aseară că ruperea Uniunii Social Liberale ar duce România în urmă cu aproape 10 ani.

De cealaltă parte, Victor Ponta este convins că Antonescu vrea să candideze din opoziţie la prezidenţiale. Ponta spune că nu poate interpreta altfel încrâncenarea cu care PNL refuză să fie de acord cu încheierea crizei. 

El a menţionat că este dezamăgit de această decizie a lui Antonescu şi că şi-ar dori ca până luni să se găsească o soluţie astfel încât USL să meargă înainte.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus marţi că partidul pe care îl conduce "a cam fost dat afară de la guvernare", Ponta încercând să facă un guvern USD care să îl înlocuiască pe cel USL.

De asemenea, Antonescu, a declarat, marţi, după şedinţa Biroului Politic, că PNL a decis că îşi menţine propunerile pentru posturile de miniştri, inclusiv cea referitoare la postul de vicepremier pentru Klaus Iohannis, dorind, până la 15 iunie şi scăderea numărului de ministere.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close