Antena 3 CNN Politică Antonescu: Îi mulţumesc lui Fenechiu. Sunt alături de el, până la capăt

Antonescu: Îi mulţumesc lui Fenechiu. Sunt alături de el, până la capăt

Antonescu: Îi mulţumesc lui Fenechiu. Sunt alături de el, până la capăt
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    12 Iul 2013   •   18:42

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, îi mulţumeşte lui Relu Fenechiu pentru ce a reuşit să facă la Transporturi în cele şase luni de mandat şi a spus că el este alături de el, după ce ministrul Transporturilor a fost condamnat astăzi la cinci ani de închisoare cu executare.

 
"Am discutat cu el, e un om convins de nevinovăţia sa şi îşi pune speranţa în justiţie, având în vedere că decizia nu e definitivă. Sunt alături de el, până la capăt. (...) Nu regret vreo secundă desemnarea lui Relu Fenechiu la Transporturi şi îi multumesc că în scurta perioadă a reuşit deblocarea fondurilor europene pentru programele de infrastructură şi privatizarea CFR Marfă în condiţii grele şi într-un timp foarte scurt", a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu, vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Întrebat dacă cele două nume vehiculate în presă, respectiv Ovidiu Silaghi şi Mugur Cozmanciuc, sunt propuneri pentru scaunul de la Turism, co-preşedintele USL nu a dorit să comenteze acest aspect.
 
"La începutul săptămânii viitoare, biroul politic al PNL va face premierului Ponta o altă propunere", a adăugat Antonescu.
 
În ceea ce priveşte posibiliotatea unui schimb de ministere, şeful liberalilor a precizat că nu ia în calcul această ipoteză, PNL păstrând acest portofoliu.

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat, vineri, de instanţa supremă, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul "Transformatorul", iar fratele acestuia, Lucian, a primit o pedeapsă tot de cinci ani de închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă.


 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close