Antena 3 CNN Politică Antonescu îi răspunde lui Patriciu: Fiecare partid din USL are propria identitate politică

Antonescu îi răspunde lui Patriciu: Fiecare partid din USL are propria identitate politică

Antonescu îi răspunde lui Patriciu: Fiecare partid din USL are propria identitate politică
Sursa foto: Foto: INTACT Images
13 Feb 2011   •   12:55

Fiecare dintre cele trei partide care formează Uniunea Social-Liberală are propria identitate politică, susţine preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Declaraţia sa vine după acuzaţiile pe care liberalul Dinu Patriciu le-a adus în urmă cu câteva zile Uniunii. Omul de afaceri scrisese atunci într-un editorial că nu crede în social-liberalism, cu adresă la recent înfiinţată Uniune Social-Liberală.

Dinu Patriciu nu are nici un fel de legătură cu constituirea Uniunii Social Liberale, susţine preşedintele PNL. Din această cauză, crede Crin Antonescu, el nu-i poate da acesteia o lovitură de imagine.

Liderul PNL spune că Uniunea Social-Liberală nu se revendică de la social-liberalism, fiecare dintre formaţiunile din cadrul ei păstrându-şi ideologia.

Antonescu îl atacă însă şi pe preşedintele Traian Băsescu, spunând că acesta încearcă prin orice mijloace să afecteze imaginea Uniunii.

Crin Antonescu a participat, la Palatul Parlamentului, la sărbătorirea a 135 de ani de la înfiinţarea primei organizaţii de tineret a PNL.

 


×
Subiecte în articol: Crin Antonescu PNL Dinu Patriciu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close