Antena 3 CNN Politică Antonescu îl apără pe Geoană şi le cere liberalilor să voteze: Nimeni nu e inocent în politică (VIDEO)

Antonescu îl apără pe Geoană şi le cere liberalilor să voteze: Nimeni nu e inocent în politică (VIDEO)

Antonescu îl apără pe Geoană şi le cere liberalilor să voteze: Nimeni nu e inocent în politică (VIDEO)
Sursa foto: Crin Antonescu
04 Dec 2009   •   14:36

Nimeni nu este inocent în politică, dar contează cel care este mai preocupat de problemele românilor decât politicianul interesat să audă şi să vadă tot ce fac adversarii săi politici, a afirmat vineri liderul PNL, Crin Antonescu, într-o declaraţie mobilizatoare menită să scoată membrii şi simpatizanţii partidului la vot în favoarea candidatului PSD, Mircea Geoană. Antonescu şi-a manifestat din nou susţinerea fermă a proiectului Iohannis şi a candidatului care şi-a însuşit acest obiectiv, Mircea Geoană, şi a cerut liberalilor să facă o alegere ?fără echivoc?.

Antonescu şi-a îndemnat alegătorii să vină la vot şi le-a spus că alegerea pe care ei trebuie să o facă este "fără echivoc", adică Mircea Geoană, deşi nu îi este uşor să ceară electoratului PNL să voteze cu altcineva decât cu el.
?Alegerile de duminică nu sunt despre Traian Băsescu sau Mircea Geoană, ci despre cum va arăta România în 2010. Ştim cum arată un preşedinte care vede şi aude tot despre adversarii politici, dar nu aude nimic din strigătul de disperare al românilor. Eu nu mă gândesc acum decât la viitor, cine cu cine a vorbit mi se pare mai puţin important. Toţi au vorbit cu toţi. Nimeni care se vrea la putere nu este inocent. Adevărata problemă este cum ieşim din criză. Mircea Geoană răspunde prin proiectul Iohannis pe care eu i l-am propus? a afirmat Antonescu.
El şi-a îndemnat votanţii să iasă la vor şi în turul doi, pentru a contribui la nevoia de schimbare de care are nevoie România.
?Fără această schimbare rămânem cu Băsescu preşedinte şi cu acelaşi fel de a face politică timp de cinci ani. (...)Veniţi la vot doar cu propria voinţă, cu propria lucidatate. Aveţi încredere în mine, garantez că nu vă voi dezamăgi? a mai susţinut Antonescu.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu vot Mircea Geoană politica
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close