Antena 3 CNN Politică Antonescu îl atacă pe Ponta: „A falsificat campania electorală”

Antonescu îl atacă pe Ponta: „A falsificat campania electorală”

Antonescu îl atacă pe Ponta: „A falsificat campania electorală”
de M.T.    |    19 Mai 2014   •   22:20

Victor Ponta a falsificat camapnia electorală, la fel cum a făcut-o şi preşedintele Traian Băsescu, a declarat, luni, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

„Domnul Ponta a falsificat această campanie electorală, la fel cum a făcut-o şi domnul Băsescu”, a spus liderul liberal, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Toate acţiunile pe care le face, le face în calitate de prim-ministru, cu elicopter de prim-ministru, cu suită de prim-ministru, cu toate aceste lucruri care ţin de funcţia sa executivă, pe bani publici evident, transformând-o într-o acţiune de partid. Până şi acţiunea guvernamentală împotriva efectelor inundaţiilor s-a transformat în campanie electorală”, a acuzat Antonescu.

Invitat la emisiunea Subiectiv, la Antena 3, preşedintele PC, Daniel Constantin, i-a răspuns omologului său liberal.

„Eu nu am aceeaşi libertate în a vorbi de Crin Antonescu cum are Crin Antonescu atunci când vorbeşte de mine sau de Victor Ponta sau de oricine. Ieri vorbea de bine de noi, astăzi vedeţi cum vorbeşte şi cum ne cataloghează”, a spus Constantin.

„O spun cu regret că nu mă aşteptam că domnul Crin Antonescu să aibă un astfel de comportament de la o zi la alta. Dar este din ce în ce mai evident că PNL va avea intenţia să se întoarcă, să refacă un proiect atât de important cum era USL”, a continuat vicepremierul.

„Pentru Crin Antonescu este singura şansă să rămână în prim-planul politicii româneşti”, a concluzionat Daniel Constantin.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close