Antonescu: Între cinci şi şapte parlamentari PNL au votat Guvernul Ponta III. Nu vor fi sancţionaţi

de A.M.P    |    05 Mar 2014   •   18:00
Antonescu: Între cinci şi şapte parlamentari PNL au votat Guvernul Ponta III. Nu vor fi sancţionaţi Foto: Agerpres

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la Bacău, că au fost între cinci şi şapte parlamentari PNL care au votat pentru învestirea Guvernului Ponta III, între care şi Radu Stroe, însă a precizat că persoanele în cauză nu vor fi excluse sau sancţionate, informează Mediafax.
   
Liderul PNL a fost întrebat dacă există probleme legate de unii parlamentari PNL care ar fi votat în favoarea Cabinetului Ponta III marţi în plenul Parlamentului.
   
"Parlamentarii noştri au votat la vedere, liderii şi viceliderii de grup au făcut o numărătoare, cu oarecare precizie vă putem spune că au fost între cinci şi şapte voturi din cei 150 de parlamentari, nu au fost toţi prezenţi, dar au fost puţini absenţi, doi-trei. Între cinci şi şapte voturi au fost pentru învestirea Guvernului, nicidecum ce din nou domnul Ponta - că nu am cum să evit - umflă şi el aici... ştie dânsul că au fost 25, este o aberaţie. Între cinci şi şapte (parlamentari PNL au votat Guvernul Ponta III - n.r.), nu vor fi sancţionaţi aceşti oameni, pentru că acest vot a însemnat, că am şi discutat deja cu ei, vreo doi au şi anunţat înainte intenţia asta - am avut discuţii - cum ar fi domnul Radu Stroe. Din păcate, acest vot a exprimat nişte nemulţumiri de cu totul alt ordin, să zicem neînţelegeri sau chiar conflicte chiar între parlamentari şi şeful său de organizaţie", a declarat Antonescu.
   
Liderul PNL a precizat că îi pare "puţin neserios" din partea parlamentarilor respectivi să-şi manifeste nemulţumirea printr-un vot în favoarea Guvernului, "dar se mai întâmplă şi din astea".
   
El a menţionat că votul exprimat marţi de parlamentarii PNL care au susţinut Guvernul Ponta III nu este un motiv de excludere şi vor exista discuţii cu aceştia pentru a lămuri lucrurile.

Parteneri
x close