Antena 3 CNN Politică Antonescu: La Ceauşescu a fost tragic, la Boc o să fie comic

Antonescu: La Ceauşescu a fost tragic, la Boc o să fie comic

Antonescu: La Ceauşescu a fost tragic, la Boc o să fie comic
Sursa foto: Foto: INTACT Images
03 Apr 2011   •   13:34
"La Ceauşescu a fost tragic, la Boc va fi comic" a fost replica venită din partea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, la afirmaţiile premierului Emil Boc, care a caracterizat duetul Antonescu-Ponta ca fiind "cuplul tragi-comic", informează Mediafax.

Solicitat să comenteze afirmaţiile premierului Emil Boc potrivit cărora PDL va trimite în istorie "stânga populistă a alianţei socialiste" şi "cuplul tragi-comic" pe care îl formează împreună cu liderul PSD Victor Ponta, Antonescu a răspuns, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, printr-o întrebare retorică: "Ceauşescu nu spunea, prin 1989, că o să cadă comunismul când o face plopul mere şi răchita micşunele şi că ăştia, capitaliştii, agonizează?".

"Apropo de tragi-comic: la Ceuşescu a fost tragic, până la urmă. La Boc o să fie comic. Asta e tot", a adăugat liderul PNL.

Antonescu l-a acuzat pe Boc că este angrenat în campania din PDL în loc să îşi exercite atribuţiile de premier.

"Domnul Boc îşi continuă  festivalul de inconştienţă, de iresponsabilitate - nu pot spune cinism, pentru că pentru  asta îţi trebuie puţină minte. (...)Cântă cu băieţii şi cu fetele acolo şi discută despre faptul că pedeliştii vor câştiga alegerile, ca şi cum asta i-ar interesa în primul rând pe români", a spus Antonescu.

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a declarat, sâmbătă, la o reuniune a tinerilor din PDL, că partidul este "de partea bună a lucrurilor" şi va trimite definitiv în istorie "stânga populistă a alianţei socialiste".

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close