Antena 3 CNN Politică Antonescu: Mă aştept ca acest noul cabinet Ponta II să-şi îndeplinească programul de guvernare

Antonescu: Mă aştept ca acest noul cabinet Ponta II să-şi îndeplinească programul de guvernare

Antonescu: Mă aştept ca acest noul cabinet Ponta II să-şi îndeplinească programul de guvernare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Dec 2012   •   21:20

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, după votul de învestire a Guvernului, că aşteaptă ca acest cabinet să-şi îndeplinească programul de guvernare, la fel cum aşteaptă milioane de oameni care au votat.

"Mă aştept să-şi îndeplinească programul de guvernare, nu aştept mai mult decât aşteaptă milioane de oameni care ne-au votat", a spus Antonescu.

El a arătat că are încredere că acest Guvern va urmări "cu bună credinţă şi pricepere" acest lucru.

Antonescu a apreciat că învestirea Guvernului este "capătul unui proiect extraordinar, care a început acum doi ani de zile" şi că începe o altă bătălie cu o miză mai mare pentru că nu este doar o bătălie cu nişte adversario politici, ci cu "realităţi dificile, cu un an 2013 care nu se anunţă roz".

"Astăzi voinţa cetăţenilor s-a convertit în acest Guvern, în Parlament care cu votul său a învestit Guvernul pe care l-au dorit. Începe o bătălie mult mai grea, nu cu un adversar politic, ci cu realităţi dificile, cu un an 2013 care nu se anunţă roy. Sentimentul este unul de împlinire la capătul unei bătălii", a mai spus Antonescu.

Şeful liberalilor şi, totodată, preşedintele Camerei Deputaţilor, Crin Antonescu, a spus că va merge la depunerea jurământului noilor miniştri.








×
Subiecte în articol: Crin Antonescu program de guvernare
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close