Antena 3 CNN Politică Antonescu: N-am spus că nu candidez la Preşedinţie, dacă nu luăm 20% la europarlamentare

Antonescu: N-am spus că nu candidez la Preşedinţie, dacă nu luăm 20% la europarlamentare

Antonescu: N-am spus că nu candidez la Preşedinţie, dacă nu luăm 20% la europarlamentare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    19 Mai 2014   •   22:52

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a preizat luni, la Slatina, că nu a spus vreodată că în cazul în care PNL nu va obţine 20% din voturi la alegerile europarlamentare nu va mai candida la alegerile prezidenţiale, el reafirmând însă că în acest caz va demisiona de la conducerea partidului.

 
"Eu n-am spus niciodată că dacă nu facem 20% nu mai candidez la Preşedinţie. Eu am spus o chestiune de management al partidului, sunt managerul partidului, am convenit cu fiecare preşedinte nişte ţinte realiste şi nu pot să le cer preşedinţilor de organizaţii: şi eu să nu fac asta.
 
Am vorbit despre faptul că toţi avem o responsabilitate şi mi se pare corect, primul, ca preşedinte al partidului, să mi-o asum. Candidatura la Preşedinţie este o altă poveste pe care evident partidul o va decide", a declarat Crin Antonescu, potrivit Agerpres.
 
Liderul PNL a reafirmat la Slatina că va demisiona de la conducerea partidului dacă PNL nu va obţine 20% din voturi şi a menţionat că în această situaţie vor fi schimbaţi şi lideri de filiale care nu şi-au atins obiectivele.
 
"Da, dacă nu obţinem cel puţn 20%, demisionez din funcţia de preşedinte al partidului. Ceea ce nu înseamnă că nu sunt implicat în continuare în viaţa acestui partid, că nu rămân în el, că nu lucrez pentru el, dacă s-ar întâmpla aşa ceva. (...) Eu am spus că dacă s-ar întâmpla aşa ceva, voi demisiona după ce voi avea grijă, ca toţi cei care au făcut ca acest rezultat să nu fie atins, să fie schimbaţi", a precizat Crin Antonescu.
 
Preşedintele PNL Olt, Gigel Ştirbu, a adăugat că în mod sigur prezidenţiabilul liberalilor "este şi va fi" Crin Antonescu.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close